HABERLER

22.10.2019

FUTBOL

Braga Maçı Antrenman Notları

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana; Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Georges N'Koudou, Burak Yılmaz, Abdoulay Diaby ve Douglas Santos katılmadı, Victor Ruiz takımdan ayrı, Oğuzhan Özyakup ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, Küçükçekmece Belediyesi spor okullarından gelen bir grup öğrenci, takımımızın antrenmanını izledi. Futbolcularımız, antrenman sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbol Takımımız, Braga maçı hazırlıklarını yarın (23 Ekim) saat 18.00’de ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, antrenman öncesi saat 17.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu