HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı Yayında

Kapağında tecrübeli futbolcumuz Atiba Hutchinson’un yer aldığı Beşiktaş Dergisi ekim sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Beşiktaş Aygaz Takımımız, Süper Kupa finalinde Beykoz Belediyespor ile karşılaştı. Rakibini 29-27 yenen Parkenin Kartalları, 16. kez Süper Kupa’nın sahibi oldu.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “İnönü Ateşi” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi ekim sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Beşiktaş’ta oynadığı 2001-02 sezonunda özellikle farklı ve entelektüel kişiliğiyle dikkat çeken Arild Stravrum, futbolu bıraktıktan sonra bir süre antrenörlüğü denese de  lise öğretmeni olmayı tercih etti. Ayrıca futbol-polisiye romanları yazan Stavrum’un kitaptaki karakterlerinden birinin Beşiktaş’taki eski futbol arkadaşı Shorunmo olduğunu biliyor muydunuz? Hem de katil olarak... Dilerseniz bu hikayeyi ve daha fazlasını Norveç Oslo’da sohbet ettiğimiz Arild Stavrum’dan öğrenelim...

* Beşiktaş Sompo Japan’a bu sezon başında transfer olan Birkan Batuk, hırsı ve mücadeleci ruhuyla dikkat çeken bir basketbolcu. “Türkiye’nin Micheal Jordan’ı” seçilen başarılı forvetin hayat felsfesi ise yine idolü Micheal Jordan’a ait: “Kalbinle oynadığın sürece, kazanmanın veya kaybetmenin önemi yoktur”...

* Parkenin Kartalları, 22 Eylül’de 16. Süper Kupası’nı müzemize taşıdı. Beşiktaş Dergisi olarak biz de sıcağı sıcağına bu zaferin mimarların birisini sizlerle buluşturup, tanıştırmak istedik. Takımımıza 2018-19 sezonu başında transfer olan, 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan, Beşiktaş Aygaz’ın başarılı sol oyun kurucusu Baran Nalbantoğlu ile keyifli, keyifli olduğu kadar içten bir röportaj gerçekleştirdik.

* Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımımız’da radikal bir değişiklik yaşandı. Sekiz yıldır takımın hocası olan Tacettin Çıpa’nın yerine, takımın kaptanı Kaan Dalay, antrenör-oyuncu olarak getirildi. Hal böyle olunca da Kaan, kaptanlığı Bülent Yılmaz’a devretti. Beşiktaş Dergisi olarak sizlere Demir Pençeler’in yeni kaptanını daha yakından tanıtmak istedik ve soluğu BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda aldık.

* Beşiktaşımız’da 1978-79 sezonunda üst üste on lig maçı oynadıktan sonra devre arasında ülkesine dönen Atik İsmail’i yıllar sonra ülkesinde bulduk ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Finlandiya Ligi’nde gol krallığı yaşayan, ülkesinin altın karmasına giren santrfor Atik İsmail, Siyah-Beyaz formayla yaşadığı anıları sizler için anlattı.

* Uzun yıllardır ekranlardan ve tiyatro perdesinden bildiğimiz oyuncu Erdem Baş ile Vodafone Park’ın tribünlerinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Muhabbetin çoğunluğunu televizyon-sinema-tiyatro üçgeni oluştursa da kendisinin Beşiktaş hikayesini detaylarıyla dinledik.

* Kısa zamanda Siyah-Beyaz forma ile özdeşleşince soyadının başlangıcı gibi futbolu daha da tatlanıyordu Cevdet Şekerbegoviç’in. Ne yazık ki, Siyah-Beyaz forma ile bir şampiyonluk yaşamadı. Ama ortaya koyduğu mükemmel futboluyla ve centilmence hareket etmesiyle sadece Beşiktaş taraftarları değil tüm futbolseverler üzerinde çok olumlu bir intiba bıraktı, sevildi, sayıldı... Duayen tarihçi Vala Somalı’nın arşivinden Cevdet Şekerbegoviç’in hayatı...

* Futbol takımımızın Süper Lig maçlarından önemli dakikalar, çok özel fotoğraflar...

* Beşiktaş JK Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nin açılışı yapıldı. Yeni kamp alanımızdan tüm detaylar ekim sayımızda...

* BJK KABATAŞ VAKFI Okulları Çamlıca Kampüsü’nün 2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış töreni yapıldı.

* Uluslararası anlaşmalarla büyüyen ve Türk sporunun gelişimine katkılarını sürdüren kulübümüz, Japonya’nın ve dünyanın lider sigorta şirketlerinden Sompo Sigorta ile iş birliğinde yeni bir döneme başlıyor.

* Başkanımız Fikret Orman ile Türk Balıkadamları Kulübü Başkanı Gündoğdu Saruhanoğlu, Vodafone Park’ta bir araya gelerek iş birliği protokolü imzaladı.

* Bahçeşehir Koleji, kadın basketbol takımımıza sponsor oldu.

* Kulübümüzün katkılarıyla hazırlanan, Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu Özkaynak Düzeni ile başlayıp Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğrulan, futbol takımımızın 1989-92 yılları kazandığı üst üste üç şampiyonluğun bilinen-bilinmeyen hikayelerinin anlatıldığı “Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi”nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

* Futbolcumuz Victor Ruiz Torre’nin astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Eski hentbolcumuz Murat Güder’den hentbol yıllarına dair çok özel bir makale...

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, futbol, turizm, prestij, para

İlişkisini yazdı.

* Dergimizin Analı-Kızlı köşesine bu ay Nurdan Coşkun Sucu ve kızı Elif Yaren Sucu konuk oldu.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan “Sağ sol penaltı gol” şiiri...

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz...

* 2019 Dağ Bisikleti Maraton 40+ Türkiye Şampiyonu E.Burak İzmirlioğlu, yarış hazırlıklarını ve yarışta neler yaşadığını sizler için yazdı.

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, 12-15 Ekim 2019 tarihleri arasında Marmaris merkezli olarak Muğla çevresinde organize edilecek olan Dünya Ralli Şampiyonası Türkiye Rallisi’ni yazdı. Beşiktaş Dergisi ekim sayısında...

* Teknoloji yazarımız Murat Yıldız, Apple iPhone 11, LG NanoCell TV ve Sony Kablosuz Kulaklık (WF-1000XM3) modellerini mercek altına aldı.

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi ekim sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN