HABERLER

17.09.2019

FUTBOL

S. Bratislava Maçı Antrenman Notları

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda S. Bratislava ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı'nın da izlediği basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan muayene sonucu sağ kasık adalesinde (adductor longus) grade 1 zorlanma tespit edilen Enzo Roco katılmadı. Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, yarın saat 13.00’te özel uçakla Bratislava'ya gidecek ve son çalışmasını TSİ 20.00’de maçın oynanacağı Narodny Stadyumu’nda yapacak. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, antrenman öncesi TSİ 19.30’da basın toplantısı yapacak.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu