HABERLER

05.08.2019

GÜNCEL HABERLER

Divan Başkanlık Kurulu Mazbata Töreni Yapıldı

Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi’nde Divan Kurulu Başkanı seçilen Tevfik Yamantürk ile Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimiz, Vodafone Park’ta düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk’e mazbatasını Başkanımız Fikret Orman ile Toplantı Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar takdim etti. Ardından sırayla Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimizin mazbataları takdim edildi.

Fethi Hinginar’a mazbatasını Yönetim Kurulu Üyemiz Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Toplantı Divan Başkanlığı Üyesi Uğur Büyükbalkan verdi.

Fikret Kuzucu mazbatasını Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican ile Toplantı Divan Başkanlığı Üyesi Cevat Çangal’dan aldı.

Turgay Pirinç’e mazbatasını Toplantı Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar ile Toplantı Divan Başkanlığı Üyesi Ercüment Kalik takdim etti.

İlhan Gölvan mazbatasını Toplantı Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar ile Toplantı Divan Başkanlığı Üyesi Özcan Kesim’den aldı.

Korkut Soydan’a mazbatasını Toplantı Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar ile Toplantı Divan Başkanlığı Üyesi Cevat Çangal verdi.

Törene katılamayan Haluk Özgerçek’in mazbatasını Fethi Hinginar, Toplantı Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar’dan aldı.

Mazbata töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Haber: Selçuk Genç
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli