HABERLER

05.08.2019

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, Yeni Sezon Hazırlıklarına 18 Ağustos'ta Başlayacak

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 18 Ağustos Pazar günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

2019-2020 sezonu öncesinde; Jordan Theodore, Shaq McKissic, Nemanja Djurisic, James Michael McAdoo ve İsmet Akpınar ile kadrosunu güçlendiren Burak Can Yıldızlı, Ömer Utku Al ve Samet Geyik ile sözleşme yenileyen siyah-beyazlılarımız, A Takıma yükselen Can Kaan Turgut, Ege Cem Sun ve Çağdaş Kayabaşı ile yeni sezon hazırlıklarına 18 Ağustos Pazar günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

18 Ağustos Pazar günü çalışmalarına başlayacak siyah-beyazlılarımız, 21 Ağustos’ta kamp çalışmaları için Kartepe’ye hareket edecek. 1 Eylül’e kadar hazırlıklarını Kartepe’de sürdürecek olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 5-8 Eylül tarihleri arasında; Tofaş, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Unics Kazan ve Monaco’nun yer aldığı GSA-Smart Casual Cup 2019’da mücadele edecek.

11 Eylül’de Fransa’ya gidecek olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 12-15 Eylül tarihleri arasında Pro Stars Basketbol Turnuvası’na katılacak. Organizasyonda ekibimizin yanı sıra; Maccabi Tel Aviv, Le Mans, Cholet Basket, Strasbourg ve Metropolitans 92 takımları yer alacak.

Son olarak 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek TUBAD Turnuvası’na katılacak olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, organizasyonda Galatasaray Doğa Sigorta, Türk Telekom ve Banvit ile karşılaşacak.