HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Antrenörü Kaan Dalay Oldu

2002 yılından beri Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza sporcu olarak değerli hizmetlerde bulunan Kaan Dalay, 2019-20 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızda Antrenör-Oyuncu olarak görev yapacak.

Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, internet sitemize yaptığı açıklamada, Kaan Dalay’ın Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza yeni başarılar kazandıracağına inandıklarını söyledi.

Beşiktaşlı duruşu ve ruhuna sahip sporcularımızın aktif spor yaşantılarını noktaladıktan sonra da Kulübümüze hizmet etmeye devam edebileceklerinin altını çizen Çifter, “Kaan Dalay, Tekerlekli Sandalye Basketbol camiasının yakından tanıdığı çok değerli bir isim. Beyefendi ve pozitif kişiliğiyle taraflı tarafsız tüm sporseverlerin sevgisini ve takdirini kazanmış Kaan Dalay'ın oyunculuğun yanında antrenör unvanıyla da Beşiktaşımıza çok değerli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyoruz. Kaan Dalay gibi Beşiktaşlı duruşu ve ruhuna sahip her sporcumuz, aktif spor yaşantılarını noktaladıktan sonra da Beşiktaş ailesine hizmet etmeye devam edecektir. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızdaki bu yeni dönem camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.