HABERLER

12.07.2019

GÜNCEL HABERLER

Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu Başkan Adaylığını Açıkladı

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, bugün düzenlediği basın toplantısında 3 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi’nde başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, 15 Nisan 2017’de Divan Kurulu Başkanlığı’na seçildiği tarihten bu yana Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimizle birlikte Kulübümüzde gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında, iki yıl içinde camiamızın birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmesi için gayret gösterdiklerini ve bu yönde tüm üyelerden büyük destek gördüklerini söyledi.

Divan Kurulu’ndaki birçok değerli üyenin üç divan toplantısına mazeretsiz olarak katılmadıkları için Kulübümüz tüzüğündeki bir madde nedeniyle Divan Kurulu üyeliklerinin düştüğünü ve bu hususun camiamızda huzursuzluğa neden olduğunu belirten Tevfik Yamantürk, “Bu değerli üyelerimizi tekrar kazanmak için gerekli çalışmaları yaptık ve tüzük değişikliğini de sağlayarak üyelerimizi tekrar kazandık” dedi.

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, yeni çalışma döneminde Beşiktaşımızın güçlü bir yönetimle ahenk ve barış içinde yönetilmesine önem verdiklerini belirterek, “Bizler Beşiktaş’ın bir nevi sigortası olacağız. Kulübümüzün sağlam, güvenilir ve güçlü bir yapıya sahip olmasının sigortası olacağız. Bu amaçla da yeniden göreve talip olduk”  diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, halen görevde olan Divan Başkanlık Kurulu üyelerinin yeni dönemde de görevlerine aynen devam etmesini öngördüklerini belirtti.

3 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Olağan Divan Başkanlık Kurulu Seçimi’nde Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk’ün Divan Başkanlık Kurulu üyeleri listesi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Tevfik Yamantürk
2. Başkan:Fethi Hinginar
Genel Sekreter: TurgayPirinç
Üyeler: Fikret Kuzucu, İlhan Gölvan, Korkut Soydan, Haluk Özgerçek