HABERLER

07.07.2019

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası Yapıldı

BJK Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası, kendi bölgelerinde şampiyon olan; Fulya, Tekirdağ Çorlu, Yenibosna, Kocaeli İzmit, Çanakkale, Antalya, Kayseri, Ankara Çukurambar, Mersin, Ordu, Denizli ve Kurtköy Futbol Okulları’nın katılımıyla BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde yapıldı.

2008-2009 doğumlu öğrencilerimizin yer aldığı şampiyonada; Denizli Futbol Okulu birinci, Kurtköy Futbol Okulu ikinci, Antalya Futbol Okulu üçüncü ve Çanakkale Futbol okulu dördüncü oldu.

BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“BJK Spor Okulları olarak yaz sezonundaki son organizasyonumuzu gerçekleştirdik. 2018-2019 sezonu içerisinde Türkiyenin tüm bölgelerinde yapmış olduğumuz bölgesel turnuvalarımızın şampiyonlarını BJK Fulya Hakkı Yeten Tesislerimizde ağırladık. 2008-2009 doğumlu sporcularımızın mücadele ettiği şampiyonada çok çekişmeli maçlar izledik. Seyir keyfi yüksek bir şampiyona oldu. Sporcularımız altyapı antrenörlerimiz tarafından gözlemlendi. Amacımız çocuklarımızın keyif alması ve içlerinden altyapımıza sporcu kazandırmaktı. Umut ediyoruz ki değerli sporcular bulduk. Organizasyonda emeği geçen BJK Spor okulları ekibi; Gökhan Ataş, Onur Kerrpiçci, Deniz Selin Bakkal, Oğuz Ayberk Doğru ve Fulya Futbol okulu antrenörlerimize teşekkür ederim.”

BJK Spor Okulları Denetleme Sorumlumuz Osman Onur Kerpiçci, şunları söyledi:

“Kendi bölgelerinde şampiyon olan takımlarımıza Fulya tesislerimizde bir şampiyona düzenledik. Bu tip organizasyonlarla okullarımız hem birbiriyle kaynaşıyor hem de yetenekli olan öğrencilerimiz akademi antrenörleri tarafından izleniyor. Amacımız Altyapımıza yetenekli öğrencileri kazandırılmak. Turnuvaya katılan bütün okullarımıza teşekkür ederim.

BJK Spor Okulları Organizasyon Sorumlumuz Deniz Selin Bakkal ise şu ifadeleri kullandı:

“Bu sene ikincisini düzenlediğimiz Geleceğin Kartalları Bölgesel Turnuvası’nın şampiyonlarının yer aldığı organizasyonumuzda 12 Futbol Okulu ve 150’yi aşkın sporcuyu BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’mizde ağırladık. Takımlarımız grup maçlarının ardından çeyrek final maçlarını oynadılar. Şampiyonluk kupasını Denizli Futbol Okulumuz aldı ancak kazanan dostluk ve Beşiktaş oldu. Okullarımızın katılım ve ilgileri bizleri memnun etti. Sorunsuz geçen bu organizasyonumuzda emek veren Spor Okulları idari ve teknik ekipteki çalışma arkadaşlarıma, Futbol Akademi Antrenörlerine, katılan futbol okulları ve sporcularına teşekkür ederim.”