HABERLER

09.06.2019

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları Tanıtım Toplantısı 16 Haziran’da Yapılacak

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, anaokulundan üniversiteye bir okullaşma hareketinin ilk ateşini Çamlıca Kampüsü’nde yakıyor!

Beşiktaş ve Kabataş Camialarının geleneklerinden aldığı değerler ile kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları tanıtım toplantısı, 16 Haziran Pazar günü Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul, saat 12.00’de ise lise öğrencilerine yönelik tanıtım toplantısı düzenlenecektir.

Değerlerini geleceğe taşıyan, yaşamın her alanında kendi yeteneklerini kullanarak farklı bakış açıları sunan, çağdaş, dünya dillerine hakim öğrenciler yetiştirme hedefiyle kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, online olarak düzenleyeceği “Öğrenci Tanıma ve Yetenek Belirleme Sınavı” ile yeni öğrencilerinin ön kabullerini yapacak, sonrasında öğrenci ve velileri ile yapılacak bire bir görüşmeler sonucunda ilk öğrencilerini kabul etmeye başlayacak.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları yetkinlik temelli, yaşam merkezli, merak duygusu besleyen, bugünün ve yarının becerileri ile donanmış, duyarlı ve çağdaş nesiller yetiştirme misyonuyla kurulmuştur.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın yüz yıllık ortak bir değeri paylaşan iki camianın çağdaş eğitime, bilim-sanat- kültür ve sporla sahip çıkma hedefinde yürüme kararlılığı olarak ortaya çıkmıştır.

İki köklü kurumun tarihi değerlerini küresel eğitim yöntemleri ve değişen dünya dinamikleri ile günümüze taşıyan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın amacı ‘güven’, ‘sürekli gelişim’, ‘zorluklar karşısında çözüm üreten’, ‘kabullenen değil sorgulayan’, ‘her şeyden önce iyi bir insan ve iyi bir yurttaş olmak’ temel değerlerini geleceğe taşıyacak, yarınların kaderini yazan nesiller yetiştirmektir.

İlk olarak; anaokulu, ilkokul, orta ve lise öğrencilerine yönelik Çamlıca Kampusü’nde hizmet vermeye başlayacak olan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, tüm kadrosuyla, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilim, kültür, sanat, spor ve teknoloji temelinde kendi öz değerlerini yaratarak hayatta başarılı olma hedefini önemseyen bir eğitim sistemini temsil etmektedir.