HABERLER

28.05.2019

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş JK Balonu Kapadokya Semalarında Turistleri Uçuracak

Kulübümüz ve Dorak Holding, dünyada bir ilki gerçekleştirerek, özel olarak hazırlanan Beşiktaş sıcak hava balonunu Kapadokya semalarında havalandırdı.

Beşiktaşımızın amblemi ve Come to Beşiktaş mottosunu taşıyan balon, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor.

Kulübümüz, Türkiye’nin en büyük tur şirketlerini bünyesinde bulunduran Dorak Holding ile yaptığı iş birliği kapsamında dünyada ilk olacak bir projeye daha imza atıyor. Dünyada, 18 ülkede 24 ofisi bulunan ve her yıl binlerce turistin Türkiye’ye gelmesine aracı olan Dorak Holding, Kapadokya’daki balon filosuna üzerinde Beşiktaş JK amblemi ve ‘Come to Beşiktaş’ yazan sıcak hava balonunu da kattı. Geçtiğimiz günlerde Kapadokya’nın eşsiz manzarasına karşı uçuşlarına başlayan Beşiktaş JK balonu, başta Uzakdoğu’dan gelen turistler olmak üzere hem yerli hem de yabancıların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

İspanya’da yaklaşık 3 aylık yapım süresi sonunda Türkiye’ye getirilen Beşiktaş JK sıcak hava balonu, her gün yaklaşık 3 bin kişinin 150 balon ile gün doğumunu karşıladığı Kapadokya’da yükselerek eşsiz bir deneyim imkanı sunuyor.

Kapadokya’ya giderek Beşiktaş JK balonuna binen Başkanımız Fikret Orman, “Beşiktaş’ın globalleşme projelerine de hız kesmeden devam ediyoruz. Beşiktaş JK sıcak hava balonu dünyada bir ilk niteliği taşıyor. Dünyanın en güzel lokasyonlarından olan Kapadokya’nın eşsiz güzelliğine harika bir deneyimle eşlik edeceğiz. Hem Beşiktaş’ın tanıtımı hem de Kapadokya turizmine katkı sunacağını düşündüğümüz bir adım oldu. Dorak Tour ile yaptığımız iş birliği; İstanbul turlarına Vodafone Park’ın ve müzemizin dahil edilmesinin yanı sıra bu tarz farklı girişimleri de kapsıyor” dedi.

‘Beşiktaş’ı Kapadokya semalarında gururla göstereceğiz’

Come to Beşiktaş balonunu, Kapadokya semalarında görmekten, büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını ifade eden Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü ise; “Kapadokya çok önemli bir destinasyon. Dünyanın dört bir yanından gelen turistlerimizi Kapadokya’da ağırlıyoruz. Dünyada sıcak hava balonunda öncü bölgelerinden. Buradaki balon filomuza BJK Come to Beşiktaş balonunu kattığımız için çok mutluyuz. Spor ve turizmin bir arada pazarlanmasının Türkiye ekonomisi açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu eşsiz deneyim için tüm Beşiktaş taraftarını Kapadokya’ya bekliyoruz. Beşiktaş JK ile farklı projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.