HABERLER

04.05.2019

GÜNCEL HABERLER

Olağanüstü Seçme ve Sicil Kurulu Başkan Adayları Seçimi Yapıldı

Kulübümüzün 5-12 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığına dört aday çıktığı için tüzüğümüz gereği aday sayısının üçe indirilmesi amacıyla Kulübümüzün Divan Kurulu, Vodafone Park Kuzey Tribünü (Yeni Açık) toplantı alanında seçimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile Divan Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Toplantının açılışının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar’ın konuşmasının ardından dört olan Seçme ve Sicil Kurulu Başkan adaylarını üçe indirmek için 13.00-17.00 saatleri arasında Divan Kurulu Üyelerimiz tarafından oy verme işlemi gerçekleştirildi.

Saat 17.00’de sandıkların kapanmasının ardından oy sayma işlemi başladı. 6 sandıkta toplam 519 oy kullanıldı. 513 oy geçerli, 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçme ve Sicil Kurulu başkan adaylarından Haluk Mete 326, Firuz Drahşan 89, Tunga Fişekçioğlu 60 ve Ahmet Ünal Ceval 38 oy aldı.

En yüksek oyu alan; Haluk Mete, Firuz Drahşan ve Tunga Fişekçioğlu, 5-12 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Seçme ve Sicil Kurulu başkan adayı olmaya hak kazandı.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli