HABERLER

Hem smaçör hem pasör çaprazı: Ceren Kestirengöz

Ceren Kestirengöz... Beşiktaş’ın genç, sempatik ve neşeli smaçörü... Maçlarda onu sahada fark etmemek mümkün değil. Uzun boyuyla olsun, yüzünden eksiltmediği gülüşüyle olsun, başına taktığı bantla olsun tüm dikkatleri üstüne çeker. Bu sezon yaşadığı şansız sakatlık sonrası sezonu erken kapatmak zorunda kalan Ceren, Beşiktaş dergisi mayıs sayısına konuk oldu. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Annem eski voleybolcu, babam da eski bir basketbolcu olduğu için sporun hayatımda olması kaçınılmazdı. Önce babamın etkisiyle basketbolu denedim ama basketbolcular lütfen alınmasın, ben çok sevemedim. Temaslı bir mücadele olması pek hoşuma gitmemişti. Sonrasında annemin izinden giderek voleybola başladım ve gerçekten çok sevdim.

“Ritüelim, sanırım bu güne kadar birlikte oynadığım bütün takım arkadaşlarım da iyi bilir, saçlarımı spreyle düzeltip bant takmamdır. Bunu istisnasız her maç yaparım. Beni bantsız görmemişlerdir (gülüyor). Uğur olarak düşündüğüm tek bir şey yok ama toteme inanırım ve her maç değişik totemler yaparım.”

“Beşiktaş’la Avrupa’da kupa kazanmayı çok istiyordum, ki şansız bir şekilde Avrupa’ya veda etmeseydik bunu bu sezon gerçekleştirebilirdik. Voleybolu gerçekten çok severek oynuyorum. Sahadayken duyduğum haz çok başka. Hedefim bu duyguyu en güzel şekilde yaşayıp, başarılarla taçlandırmak.”

“Bu sezon maçlarımızı Burhan Felek’te oynadık ve maalesef orda bahsettiğiniz kemik taraftar kitlesi dışında çok fazla taraftarımız olmadı. Şehir dışında çok daha fazla destek gördük ve gerçekten Aydın’da, Ankara’da, Çanakkale’de oynadığımız maçlarda inanılmaz güzel atmosfer yarattılar, bizi evimizde gibi hissettirdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Spor gerçekten seyirciyle bütünleşince çok daha keyifli oluyor o yüzden salonları daha dolu görmek istiyoruz. Beşiktaş taraftarı inşallah önümüzdeki sezon Burhan Felek’e daha çok gelir.”

Beşiktaş Dergisi mayıs sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN