HABERLER

15.04.2019

DERNEKLER

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği’nden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e Ziyaret

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği, uzun bir süre önce başlattıkları öğrencilere yardım kampanyaları çerçevesinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ziyarette bulundu.

Ziyarete dernek başkanı Kemal Esen, Kapalıçarşı iş adamlarından Ayhan Torsun ve Zafer Yılmaz’ın yanı sıra kulübümüz dernekler sorumlularından Barbaros Burus katıldı.

Dernek Başkanı Kemal Esen ziyaret sırasında Vali Abdullah Erin’e Başkanımız Fikret Orman’ın selamlarını ileterek “Anadolu’nun her köşesinde yardıma muhtaç öğrencileri önceden tespit edip kırtasiye, ayakkabı ve giyecek yardımında bulunuyoruz. Burada da 4 okulda bu şartlara uygun 720 öğrenci tespit ettik. Hepsine birer birer ihtiyacı olan her şeyi teslim edeceğiz. Tüm bu faaliyetlerimizde Valilerimizi de yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Bu kapsamda bizlere manevi desteğini esirgemeyen Valilerimize çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Vali Abdullah Erin ise, “Spor kulüplerinin bu tür profesyonelce yapılan yardımlarını takdirle karşılıyoruz” diyerek dernek yöneticilerini kutladı.

Vali Abdullah Erin’e üzerinde futbolcularımızın imzalarının bulunduğu forma hediye edildi.

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti ve forma hediye etti.

Öte yandan dernek yöneticileri, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi’yi de ziyaret ederek kendisine forma takdim etti.