HABERLER

09.03.2019

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Vakıf Mütevellilerinin katılımıyla Feriye Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, BJK Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar ve BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli üyeleri, Yönetim ve Denetim Kurulları Üyeleri katıldılar.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gündeme uygun olarak Yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu, BJK KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından sunuldu, Bilanço, hesap özeti ve 2019 Yılı Tahmini Bütçe Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu, bilanço ve tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Denetim Kurulunca hazırlanan Dönem  Denetim Kurulu raporu, mali denetim raporu Denetim Kurulu Başkanı Erdal Dumanlı tarafından sunuldu, görüşüldü; Denetim ve mali denetim raporu oy birliği ile kabul edildi.

Vakfımıza 27.12.2018 tarih ve 523 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile tanınan Vergi Muafiyeti kazanımları Vakıf Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu tarafından sunuldu. Vergi Muafiyeti konusunda üstün katkıları olan Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Kara Ali Baransel’e BJK Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

BJK-KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü çalışmaları değerlendirildi, Tanıtım Videosu Üyelerle paylaşıldı ve Öğrenci kayıtları ve planlamalar hakkında Üyelere bilgilendirilmeler yapıldı.

Vakıf Mütevelli Heyeti yeni üyelerin seçimi yapıldı.

Üç yıl için görev yapacak yeni Vakıf Yönetim Kurulu;

11 Asil Üyesi Fikret Orman, Hasan Anıl Cansızoğlu, Ahmet Nur Çebi, Ahmet  Ürkmezgil, Şükrü Genç, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Can Tabakoğlu, Tevfik Yamantürk, Ersan Ateş,H. Kubilay Salihvatandaş, Aydın Uz

5 Yedek Üye Serkan Yazıcıoğlu, Bahadır Adıyaman, K.Ali Baransel, Emin Hitay, Hakan Özköse

Denetim Kurulu

3 Asil Üyesi Erdal Dumanlı, Fethi Hinginar, Mahmut Yeşil

2 Yedek Üye Azmi Hamzaoğlu, Ahmet Akbalık olarak belirlendi.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı üyelik belgelerini almamış mütevellilere üyelik belgelerinin takdimi ile sona erdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli