HABERLER

25.02.2019

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman İle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan Vodafone Park’ta Dostluk Buluşması

Başkanımız Fikret Orman, Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde Vodafone Park’ta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle dostluk buluşmasında bir araya geldi.

Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’da gerçekleşen dostluk buluşmasında; Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu ve Transfer Komitesi Üyemiz Melih Aydoğdu da yer aldı.

BJK TV ve FB TV’nin ortak canlı yayın yaptığı buluşmada bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına hoş geldiniz diyorum. Nezaket gösterdiler. Fenerbahçe maçları önemlidir. Takımlarımızı motive etmeye çalışıyoruz. Maçı kazanmak istiyoruz. Maç başlayınca söz futbolcularda olacak. İyi bir maç olmasını diliyorum. Hakem hataları olmasın istiyorum. Hak eden kazansın. Evimizde taraftarımızın önünde maçı kazanmak istiyoruz. Dostluk mesajları vermek açısından önemli bir buluşma. Atmosferi yüksek, zor bir maç olacak. Futbolun konuşulduğu, centilmenliklerin yaşandığı bir maç olsun. Her zaman iyiyi öne çıkartmalıyız. Ali Koç’un babası Rahmi Koç, Beşiktaş’ın çok önemli bir değeri. Centilmen bir kulüp olarak güzel bir ev sahipliği yapacağız.”

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, ev sahipliği nedeniyle Başkanımız Fikret Orman’a teşekkür ettiği konuşmasında şunları ifade etti:

“Ev sahipliği için Fikret Orman’a teşekkür ederim. Bu buluşma, gelecek açısından umarım güzel bir örnek olur. Ebedi dostluk sözünü hareketlerimizle de desteklemek gerekiyor. Sahada olan sahada kalır, saha dışındaki insanlar örnek olmalı. Bu buluşmayı çok önemli buluyorum.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmaların ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a günün anısına plaket takdim etti ve yemekte ağırladı.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli