HABERLER

10.02.2019

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’dan Açıklamalar

Başkanımız Fikret Orman, beIN SPORTS yayınına telefon ile katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Orman’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Çok mutluyuz. Beşiktaş artık iyi bir hava yakaladı. Camia ve takım adına, statta iyi bir hava var o da sahaya etki ediyor.”

‘Burak, neler yapabileceğini gösterdi’

“Kagawa kendini ispat etmiş bir oyuncu. Ne olduğu, nasıl oynayacağı belli bir oyuncu, müthiş bir yetenek. Ancak burada konuşulması gereken şey Burak Yılmaz diye düşünüyorum. Taraftarımız maçtan evvel onu tribünlere çağırdı. Oyuncu da moral buldu. İki tane inanılmaz gol attı. İlk gol zor bir goldü, ikinci gol de kendi yarattığı bir gol. Beşiktaş'ta neler yapabileceğini gösterdi diye düşünüyorum.”

‘Şampiyonluk yarışının içinde olacağız’

“Devre arası kampını iyi geçirdik. Bugün konuşulması gereken konulardan biri de Mirin. Vida'yla iyi bir ekip haline geldiler, güven veriyorlar. Beşiktaş iyi bir yola girdi. Kulübümüzün üzerinde negatif bir etki olmuştu. Stada geldiğimde bunu hissediyordum, artık bu negatif enerji yok. Şampiyonluk bizim karar vereceğimiz bir şey değil, daha çok maçlar var. Başakşehir'in maçları, puanı ve Galatasaray var. Güzel bir yarış olacak. Beşiktaş, takımıyla camiasıyla o yarışın içinde olacaktır.”

‘Beşiktaş’ın hocasını göndermek gibi bir niyeti yok’

“Hocamız Bursa maçında sahada Beşiktaş'ın başındaydı. Beşiktaş maç kazanmışken, galibiyetler geliyorken maç biter bitmez 'O gitti bu geldi' deniyor. Bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. Futbolun içinde bir ekonomi dönüyor. Şenol Güneş'in sezon sonunda bizimle olan sözleşmesi bitiyor. Benim de yönetim sürem mayıs ayında bitiyor, kongremiz var. Sezon sonunda zaten bütün kulüplerde bir yapılanma olacak, halen UEFA ve TFF'yle birlikte bir çalışma yürütüyoruz. Sezon sonunda hepimiz yeniden yapılanmaya ve daralmaya gideceğiz gibi görünüyor. Ama şu an bizim  gündemimizde ne bu konu ne seçim  ne de başka bir şey var. Sezon sonuna kadar hepimizin tek motivasyonu kalan maçlarımızı kazanmak.”

“Şenol Güneş'le olan bireysel ilişkim, çok yüksek seviyededir, birbirimizi çok severiz ve kendisi takımın başında. Beşiktaş'ın hocasını göndermek gibi bir niyeti yok. Hoca da 'Sezon sonuna kadar kontratım var' diyor zaten. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Sezon bittiğinde hocayla oturur konuşuruz şartları.”

“Biz Şenol Hoca ile Bursaspor ile sözleşmesi bitince oturduk, anlaştık. Şimdi Beşiktaş ile sözleşmesi bitince yine oturur konuşuruz. Ayrıca kendisinin adının Milli Takım ile anılması veya Lucescu'nun ayrılması durumunda Milli Takım'ın başına geçmesi de gayet normal. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama yine dediğim gibi bütün bu olasılıkları sezon sonunda hocamızla oturup konuşup değerlendiririz. Yönetim Kurulu, taraftarlarımız ve futbolcularımız hepimiz hocamızı çok seviyoruz.”