HABERLER

Beşiktaş Dergisi Şubat Sayısı Yayında

Kapağında yeni transferlerimizden Nicolas Isimat Mirin’in yer aldığı Beşiktaş Dergisi şubat sayısı yayınlandı.

Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Beşiktaşımız’ın defans bölgesinin gücüne güç katacak olan Nicolas Isimat Mirin, daha şimdiden tribünlerimizin sevgilisi olmaya başladı. Agresif futbolu ve eğlenceli karakteriyle dikkat çeken Mirin de, bu sevgiyi karşılıksız bırakmamakta kararlı bir şekilde “Hangi maç olursa olsun, hangi turnuva olursa olsun, oynadığım her maçta Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım, yüzde yüz oynayacağım” diyor.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “1980’ler... Dolmabahçe” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi şubat sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Tarih 06 Ocak 1990… Yer Fenerbahçe Stadı… Fenerbahçe-Beşiktaş maçı… Sarı-Lacivertliler’in Teknik Direktörü Todor Veselinoviç, maçtan birkaç gün önce elinle “5” işareti yapıp, gazetelere poz veriyor ve Beşiktaş’a 5 gol atacaklarını iddia ediyor. Ama doksan dakika bittiğinde skor tabelasında “Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 5” yazıyor. İşte o günü, Beşiktaşlı’sından Fenerbahçelisi’ne, gazetesine haber yazdıranından takımını destekleyen taraftarına kadar herkese sorduk.

* Sevgililer Günü’nde biricik aşkımıza... Öyle bir sevda ki bu, ne yapsa kızamazsın, çabucak affedersin, küsemezsin, daima bir sevgiyle bağlısındır. Bu nasıl bir sevda, nasıl bir aşk dile getiremezsin. Sorsalar söyleyemezsin. Bazen kahkahalar atarken bulursun kendini onunlayken, bazen de bir bakmışsın gözyaşlarına boğulmuşsun. Bu aşkı anlatamazsın zaten başka kimselere, anlamazlar. Doyasıya yaşamak gerek bazen sessizce.

Beşiktaş’ı diğerlerinden ayıran bir sevda hikayesi de taraftarıyla arasındaki bu yaşanılan durumdur. Kim ki hayatını bir takıma adamıştır, aklının, kalbinin bir köşesinde kocaman bir yer vermiştir, işte orada yaşatır bir takımı. Beşiktaş ve aşk birleşirse gönüllerde işte o an başlar; Beşiktaşk.

* Devre arası dönemleri, bizler açısından sabırsızlıkla geçer. Bir an önce maçlar başlasın ve heyecanımız kaldığı yerden devam etsin isteriz. Ama madalyonun diğer yüzünde yer alan futbolcular için bu sürede yoğun bir çalışma programı vardır. Biz de futbolcularımızı Antalya kampında yalnız bırakmadık ve kendilerini adım adım takip ettik.

* Futbol takımımızın ikinci yarı ilk maçları...

* 1993-1994 yıllarında Beşiktaş’ın efsane kadrosunda forma giyen Osvaldo Nartallo, uzun saçları ve değişik golleriyle hala hafızalarımızda... Siyah Beyaz forma ile yirmi sekiz maçta on iki gol atan Arjantinli eski futbolcu, halen kulübümüzün sıkı bir taraftarı... Yıllar sonra Beşiktaş Dergisi’nin sorularını yanıtlayan Nartallo’nun en büyük hayali ise, “Türkiyem” ve “Beşiktaşım” dediği yere geri dönmek ve futbol takımımızı çalıştırmak...

* 2019 yılı sezonu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Esports League of Legends Takımımız, Türkiye’nin odağı insan olan ilk ve tek teknoloji koleji Tink (Teknoloji ve İnsan Koleji) ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

* 2018 sezonunu Avrupa’nın en başarılı organizasyonlarından birisi olarak gösterilen Vitality’de geçiren Türk asıllı Alman oyuncu Berk “Gilius” Demir, Beşiktaş Esports League of Legends takımımızın son transferlerinden birisi oldu. LoL espor kadrosunda orman rolüne gelen Gilius, yeteneği, hırsı ve son ana kadar mücadele eden yapısıyla tanınıyor. Espor oyuncumuz Ergen “Gilius” Demir’in çok özel röportajı Beşiktaş Dergisi şubat sayısında

* Yılın en kısa ayından en uzun sevgilere, aşklara “Merhaba” diyelim... En uzun Beşiktaş aşkına ve bu aşkla uzun bir sevgi bağına tanık olalım... Beşiktaş’ın en güzel ailelerinden Kara ailesiyle sizelere Ankara’dan sesleniyoruz. Sevgili Şengül Kara’yı ve dünya güzeli kızları Akasya ile Deniz’i, sıcacık yürekleriyle konuk ediyoruz.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi şubat sayısında…

* Başarılı futbolcumuz Dorukhan Toköz’ün astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Bahar Çağlar sahaya çıktığında kesinlikle bambaşka bir havası olduğunu hissettiren oyunculardan. Ayrıca kendine has tarzı olan bir stile sahip. Özellikle havada, en yükseğe çıkıp bileğiyle attığı şutları kesmenin neredeyse imkanı yok. O kadar estetik bir tarzı var ki, izlemesi büyük keyif. Saha içindeki haraketliliğini ve hızını da yakalamak neredeyse imkansız. Bir perdeden diğerine kendini paralıyor, savunmada sürekli blok kovalıyor ve gerekirse kora kor mücadeleden kaçınmıyor. A Milli Kadın Basketbol Takımımız’ın ve Beşiktaşımız’ın güzel oyuncusu Bahar Çağlar, uzun yıllar yer aldığı basketbol sahnesinde kariyerini, hedeflerini ve geleceğe dair planlarının bizlerle paylaştı.

* Vala Somalı’nın arşivinden Maradona portresi... Arjantinli dünya yıldızı Diego Armando Maradona, doksan bir kez milli takım formasını giydi ve otuz dört gol attı. Kulüplerde oynadığı 492 karşılaşmada ise 259 gol gönderdi rakip kalelere...

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Oyuncumuz Ayşe Şevval Ay hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi şubat sayısında…

* Genç smaçör Batuhan Avcı, aldığı sayılarla olsun, yaptığı bloklarla olsun bu yaşında rakiplerin korkulu rüyası olmayı başardı. Daha bu yaşında seksen kez milli takım formamızı başarıyla terletti. Hem milli takımda hem de Beşiktaş’ta çeşitli yaş kategorilerinde şampiyonluklar yaşadı. Beşiktaş’ın ve milli takımın sayı “avcı”sı Batuhan Avcı’yı Beşiktaş Dergisi’ne konuk edip, tanıtmak istedik.

* Hiçbir spor branşı kolay değil, ancak tekerlekli sandalye basketbol gerçekten bir başka zor. Fiziki handikapın yanında, tekerlekli sandalyeyi bir hücuma, bir defansa sürmek, bunu yaparken taktik ve disiplin içinde kalmak, pota altında doğru yeri kapıp, rakibe pozisyon vermemek... Üstelik erkek sporcular hem kendi takımında hem de rakipte ezici çoğunluktayken bunu bir kadın olarak bunları yapmak... “Dağ” gibi olmak lazım bunun için, Suphiye Dağ olmak... Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın iki kadın basketbolcusundan biri olan Suphiye Dağ, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısına konuk oldu.

* Beşiktaş JK Futbol Akademisi, altyapı futbolcularının performanslarını, gelişim süreçlerini, maç ve antrenman değerlerini sistematik olarak analiz edebileceği, Beşiktaş Altyapısı için özel geliştirilen “Akademik Teknik Yönetim Modeli” için alanının en büyük şirketlerinden Belçikalı SoccerLAB ile iş birliğine gitti.

* Sinan Çalışkanoğlu: “Beşiktaş sayesinde ev aldık”

Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok reklam filmi, sinema ve dizide rol alan Sinan Çalışkanoğlu, büyük bir hayran kitlesine sahip... Biz kendisini aynı zamanda tribünlerimizden de tanıyoruz. İyi bir Beşiktaşlı olan başarılı oyuncu, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısına konuk oldu ve tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz...

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, Pep ile Mourinho arasındaki rekabetin başlangıcını yazdı.

* Çorum Beşiktaşlılar Derneği’nin misyonu, başkanın mesajı ve faaliyetleri…

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Beşiktaş şiirleri...

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, otomobil dünyasındaki gelişmeler, yarışlar ve test sürüşleriyle her ay Beşiktaş Dergisi’nde... Kaan Özşenler, bu sayıda otomobil dünyasındaki yeni teknolojileri yazdı.

* Teknoloji dünyasındaki yenilikler, yeni ürünler...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi şubat sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN