HABERLER

27.01.2019

SPOR OKULLARI

Beşiktaş JK Spor Okulları Sömestr Kampı Antalya’da Başladı

BJK Spor Okullarımızın Sömestr Kampı; oyuncu tarama ve turnuvası, yurt içi ve yurt dışı futbol okullarımızdan gelen 850'den fazla öğrencimizin katılımıyla Antalya Starlight Resort Hotel’de başladı.

30 Ocak Çarşamba gününe kadar sürecek olan kamp, öğrencilerimizin öğlen saatlerinde konaklayacağı otele ulaşmasıyla başladı. Kampın ilk saatlerini öğle yemeği ile geçiren öğrencilerimiz, otel kullanım alanlarını, saha ve eğitim görecekleri salonları gezdiler. Dinlenme sonrası akşam yemeğinde okullarımız bir araya geldi.

Spor Okullarımızın İdari kadrosu tarafından, öğrencilerimizin mensubu olduğu spor okullarımızın birim sorumlularına ve antrenörlerine kamp programı ve yapılacak olan eğitim programları hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerimiz kış kampında; Spor Psikologları, Beslenme Uzmanı ve Zihinsel Antrenman Uzmanları eşliğinde teorik ve pratik futbol eğitimi alacak ve düzenlenecek turnuvada yeteneklerini sergileme fırsatı elde edeceklerdir.

Futbol Akademi antrenörlerimiz; Faruk Hakan Şahin, Cem Özden, Hikmet Çapanoğlu, Ekrem Köse ve altyapı scouting antrenörü Ali Çebi sömestr kampı boyunca öğrencilerimizin turnuva maçlarında sergileyecekleri performansı yakından takip edecek.

Dört gece beş gün sürecek kampta sporcular; animasyon gösterileri ve eğlenceli eğitimler ile unutamayacakları bir kamp dönemi geçirecek.