HABERLER

08.01.2019

FUTBOL

Beşiktaş:1 Helmond Sport:0

Beşiktaşımız, Antalya kampında oynadığı hazırlık maçında Helmond Sport'u Cyle Larin'in golüyle 1-0 yendi.

Gloria Sports Arena’da oynanan maça takımımız; Ersin Destanoğlu, Dorukhan Toköz, Enzo Roco, Nicolas Isimat-Mirin, Hüseyin Seylığlı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Güven Yalçın ile başladı.

Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Ege Atlam, Domagoj Vida, Gökhan Gönül, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Necip Uysal, Gary Medel, Oğuzhan Aydoğan, Marlon Bülent Üçüncü, Jeremain Lens ve Cyle Larin maça yedek başladı.

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz berabere tamamlandı.

Ekibimiz ikinci yarıya; Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Domagoj Vida, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Gary Medel, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Aydoğan, Marlon Bülent Üçüncü, Jeremain Lens ve Cyle Larin ile başladı.

Siyah-beyazlılarımız, 65. dakikada Cyle Larin’in golüyle 1-0 öne geçti. 78. dakikada Marlon Bülent Üçüncü’nün yerine Kartal Kayra Yılmaz oyuna dahil oldu. 85. Dakikada Atiba Hutchinson ve Ege Atlam’ın yerlerine Oğuzhan Aydoğan ve Erdem Seçgin oyuna girdi. Karşılaşma, takımımızın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Beşiktaşımız, devre arası kamp çalışmalarına yarın saat 17.00’de Gloria Sports Arena’da Afjet Afyonspor ile oynayacağı hazırlık maçıyla devam edecek.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu