HABERLER

15.12.2018

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti Toplantısı; Vakıf Mütevellilerinin katılımıyla Feriye Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, BJK Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanımız Fethi Hinginar ve BJK KABATAŞ VAKFI Mütevelli üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katıldılar.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantı başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divan’a Erdal Dumanlı, Kara Ali Baransel ve Aydın Uz seçildiler. Divan’ın yetkilendirilmesi ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

2019-2020 Öğretim Yılında açılışı gerçekleşecek; BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI Çamlıca Kampüsü anlaşması ve imza töreni yapıldı. Toplantıda Anaokul-İlk ve Ortaokul ile Fen ve Teknoloji Lisesinin içinde bulunacağı Çamlıca Kampüsü hakkında detaylı bilgi mütevelli heyeti ile paylaşıldı.

Gündeme uygun olarak Yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönem çalışma raporu BJK KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu tarafından sunuldu, görüşüldü ve dönem çalışma raporu oy birliği ile onaylandı.

Dönem Bilanço ile 2019 Tahmini Bütçesi Vakıf Genel Sekreteri Aydın Uz tarafından sunuldu, görüşüldü ve 2019 Tahmini Bütçesi onaylandı.

Toplantı yeni mütevellilere üyelik belgelerinin takdimi ile sona erdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli