HABERLER

03.12.2018

GÜNCEL HABERLER

Hem Beşiktaşlı Hem de Beşiktaş Kazanıyor!

Beşiktaş Sigortayeri ve Gulf Sigorta’nın siyah - beyazlılara özel yeni ürünü “Kartal Yuvam Konut Sigortası” ile hem taraftarımız hem de Kulübümüz kazanıyor.

Siyah - beyazlıların sigorta platformu Beşiktaş Sigortayeri ve Gulf Sigorta güçlerini birleştiriyor ve taraftarlarımıza özel hazırladıkları Kartal Yuvam Konut Sigortası ürününü piyasaya sunuyor.

2 Aralık Pazar günü düzenlenen imza protokolüyle hayata geçirilen iş birliği kapsamında sunulan taraftarlarımız için özel avantajlar içeren konut sigortası ürünü, taraftarımıza güvence ve iyi hizmet sözü veriyor.

Taraftarlarımız da satın aldıkları her bir konut poliçesi ile hem yuvalarını teminat altına alıyor hem de Kulübümüze destek sağlıyor. Kartal Yuvam Konut Sigortası, Beşiktaş Sigortayeri ve tüm Gulf Sigorta kanalları aracılığıyla satışa sunuluyor.

Başkanımız Fikret Orman, taraftarlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm sigorta ürünlerine Beşiktaş Sigortayeri'nin sunduğu avantajlarla sahip olurken, diğer yandan da kulüplerine destek sağladığını belirtti. Gulf Sigorta’nın siyah - beyazlılara özel yeni ürünü “Kartal Yuvam Konut Sigortası” ile hem Beşiktaş’lının hem Beşiktaş’ın kazanacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu ve 1903 No’lu Kartal Yuvam Konut poliçesini satın alarak ilk desteği kendisinin verdiğini sözlerine ekledi.

Sigortayeri Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi, Sigortayeri ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün güçlerini birleştirerek kurdukları Beşiktaş Sigortayeri ile siyah beyazlı taraftarlara, hayatlarını kolaylaştıran ürünler sunduklarını belirtti. Gulf Sigorta ile yapılan iş birliği sayesinde ise taraftarların Kartal Yuvam Konut Sigortası aldığında, kendileriyle birlikte takımlarının da kazanacağını sözlerine ekledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Gulf Sigorta Genel Müdürü Süleyman Sağıroğlu ise “Her efsanenin bir yuvası, her yuvanın bir kartalı vardır” sloganından yola çıkarak Beşiktaş kulübüne gönül veren milyonlarca taraftara özel teminatlar içeren ve aynı zamanda kulübe destek yaratan Kartal Yuvam Konut Sigortası ürününü sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi ürünler ile sigorta sektörüne ve tüketicilere desteklerimiz devam edecek” dedi.