HABERLER

Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı Yayında

Kapağında futbol takımımızın genç yıldızlarından Güven Yalçın’ın yer aldığı Beşiktaş Dergisi kasım sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri bjk.com.tr adresine girerek bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Mobil duvar kağıtlarını bjk.com.tr adresine girerek, cep telefonlarınıza indirebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Ceyhan Gençlik’te futbola başlayıp, Beşiktaş’ta efsane olan unutulmaz futbolcumuz... Yeşil sahalarda fırtınalar estiren “Rüzgar Çocuk”... Ayakları titreyerek milli takım forması giyen ancak ay yıldızlı forma ile kaptanlık onurunu yaşayan bir yıldız... Dergimizin bu sayısını unutulmaz futbolcularımızdan Faruk Karadoğan’a ithaf ediyoruz.

* Güven Yalçın: “Hayallerimi gerçekleştirmek için Beşiktaş’a geldim”

Bayer Leverkusen altyapısından Beşiktaşımız’a bu sezon başında transfer olan Güven Yalçın, Siyah Beyaz formayla az süre alsa da, performansıyla gelecek adına ümit verdi. Şimdiden taraftarlarımızın ilgi odağı olan genç hücum futbolcusu, Rizespor karşılaşmasının ardından üçlü çektirerek, tribünlerimizle bütünleşti. Güven Yalçın, Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk oldu.

* 29 Ekim günü Rizespor’u konuk eden Beşiktaşımız, Vodafone Park’ta Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Tribünlere yirmi bin Türk bayrağı konulurken, stada gelen taraftarlarımız, Vodafone Park’ı kırmızı-beyaza boyadı.

* Ben okursam, sen okursan, o okursa değişir dünya... Beşiktaşımız’ın kadın taraftar grubu “Çarşı Kadın”, bugüne kadar düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce çocuğun yüzünü güldürdü ve güldürmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından topladıkları yardımları ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştıran Çarşı Kadın, ayrıca Van depreminde yıkılan öğretmenevinin yapımından, Soma faciasında babasız kalan çocukları moral gezilerine kadar birçok organizasyona imza attı. Çarşı Kadın’ın hayranlık uyandıran çalışmaları Beşiktaş Dergisi kasım sayısında...

* Beşiktaş Sompo Japan Baş Antrenörü Dusko Ivanovic: “Her zaman daha fazlasını isteyen bir koç oldum”

Bu sezon yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş Sompo Japan’ın başına getirilen Dusko Ivanovic ile takımımızı mercek altına aldık. Oyunculuk kariyeri gibi koçluk kariyeri de başarılarla dolu olan tecrübeli isim, sorularımızı tüm içtenliğiyle yanıtladı.

* Atatürk’ün sevgi ve ilgi duyduğu, kader birliği ettiği ilk spor kulübü olma onurunu taşıyan Beşiktaşlılar olarak da, bir kez daha vurguluyoruz: “Atam rahat uyu... İzindeyiz...”

* Futbol takımımızın ekim ayında oynadığı maçlar, kasım ayı fikstürü...

* Japonya’nın medya alanındaki büyük temsilcilerinden Mainichi ile kulübümüz arasındaki dostluk ve sponsorluk anlaşması sonrası, Türkiye ile bu kadim ülke arasında daha güçlü bağlar yaratılacağını düşünüyoruz. Dergimize bu ay, “Beşiktaşlı Japon sanatçılar”, Unveil Raze gitaristi Tsuyoshi Ikedo ve grubun plaklarının kapak tasarımcısı Tara Fleming konuk oldu.

* Yüz elliden fazla milli olmuş, 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında Hentbol Süper Ligi’nin en iyi kalecisi seçilmiş “çelikten duvar” Taner Günay artık Beşiktaş Mogaz formasını terletiyor artık. Taner Günay ile siz değerli Beşiktaş Dergisi okuyucuları için, Beşiktaş Mogaz’ın Antalyaspor galibiyeti sonrasında bir araya geldik ve çok keyifli bir röportaj yaptık.

* Beşiktaş JK Müzesi Müdürü Canan Cürgen ile müzemizdeki gelişmeleri ve “Kara Kartal’ın İzinde Beşiktaş” başlıklı yeni semt turunu konuştuk.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Boğaz’ın İncisi Vodafone Park” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi kasım sayısında…

* Bavullara doldurdukları eşyaların içinde en özel, en kutsalıydı Beşiktaş atkısı. Sadece bir sembol değil, yüreklerindeki Siyah Beyaz aşkının anlatım tarzıydı bu atkı. Dünyanın en güney ucu Antarktika ya da Sahra Çölü’nün sıcağında açıldı Siyah Beyaz sevda. Taraftarımız Yener Akı da, Afrika kıtasının en yüksek zirvesi Kilimanjaro Dağı’na çıkarken sevdasını yanında götürdü.

* “Beşiktaş felsefesini çocuklarıma öğretebilmek gurur verici”

Aydın’dan öğretmen İkbal Günday, kendisi gibi Beşiktaşlı kızları Lal ve Nil’i nasıl yetiştirdiğini, anılarını ve hayallerini bizlerle paylaştı.

* Kulübümüz, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl otuzuncusu düzenlenen ve Türkiye reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Kristal Elma’da, yaratıcı ajansı Muhabbet ile birlikte bir Kristal Elma, üç de bronz ödül alarak etkileyici projeleriyle adından söz ettirdi.

* Yardımcı antrenörümüz İlhan Mansız’ın astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, futbolda olası ekonomik sıkıntıları yazdı.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Beşiktaş şiirleri...

* İlişkilerimizde en çok yaptığımız hatalar neler? Uzman Klinik Psikolog Serdar Vatansever yanıtlıyor...

* Yıllardır ekranların sevilen yüzü olan ve aynı zamanda da iyi bir Beşiktaşlı olan Esra Erol’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Esra Erol, hem ilmik ilmik işlediği kariyeri hem de en büyük tutkusu olan Beşiktaş ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları... En beğenilen içeriklerimiz...

* Beşiktaşlı bisikletçi Burak İzmirlioğlu, dağ bisikleti sezon finalindeki gelişmeleri kaleme aldı.

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, TOSFED Yıldızını Arıyor Projesi’nde final heyecanını sizler için yazdı.

* Perpa Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin misyonu, vizyonu, kuruluş hikayesi ve faaliyetleri…

* Teknoloji dünyasındaki yenilikler, yeni ürünler...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi Kasım sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN