HABERLER

Esra Erol: “Beşiktaş’ın ilkelerini ilke edinmiş bir kadınım”

Yıllardır ekranların sevilen yüzü olan ve aynı zamanda da iyi bir Beşiktaşlı olan Esra Erol’la Beşiktaş Dergisi keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Esra Erol, hem ilmik ilmik işlediği kariyeri hem de en büyük tutkusu olan Beşiktaş ile ilgili soruları yanıtladı.

Esra Erol röportajından bazı bölümleri sizlerle paylaşıyoruz:

“Beşiktaş’ın kendine has duruşu ve felsefesi var ya; sadece takımı zaferler kazandığında değil, bir mağlubiyet durumunda da onu kucaklayan onu seven... Ben de Beşiktaş’ın ilkelerini ilke edinmiş bir kadınım ve Beşiktaşlıyım.”

“Transfer gerçekleşip Karius havalimanına inince bir fotoğraf paylaştım. Sonra Instagram mesajlarımı göstereyim istersen sana. ‘Yükselenim Beşiktaş’ diyen mi dersin, ‘Bana kale arkasından yer yap’ diyen mi... Tabii ki başarılı bir oyuncu, başarılı bir kaleci... Beşiktaş’ın ona çok iyi geleceğine inanıyorum.”

“Guti ve İlhan Mansız, Beşiktaş’a şans ve uğur getirecek. Takıma büyük destek olacaklar. Bu sezon transferlerle ve Guti, İlhan ikilisiyle takım çok daha fazla bütünleşecek. İnşallah çok güzel bir sezon olacak.”

“Ben maça gitmeyi, maçı izlemeyi çok seviyorum. Bir de şu ritüeli de seviyorum; Beşiktaş’tan yürüyerek stada geliyorum, yerime oturuyorum, tezahürat yapıyorum. Bu coşkuyu çok seviyorum.”

“Hiç unutamadığım ve hayatım boyunca da asla unutamayacağım, çok şereflendiğim, çok onurlandığım bir gece, şampiyonluk kutlamasının olduğu geceydi. O gece benim için çok önemliydi. Tabii ki televizyon programı sunuyorsunuz, ödül törenlerinde yer alıyorsunuz ama tuttuğunuz takımın taraftarı olarak yaptığınız işle sahnede olmak, o kutlamayı anons etmek çok gurur vericiydi benim için.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi kasım sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN