Karşılaşma öncesinde Başkanımız Fikret Orman, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ve beraberindeki heyet ile dostluk yemeğinde buluştu. Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’daki yemeğe, Gençlik ve Spor eski bakanlarından Dr. Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da katıldı.
Yemekte ayrıca; Genel Sekreter İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden, E-Spordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican ile Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse de yer aldı.
Sıcak bir ortamda geçen yemeğin sonunda Başkanımız Fikret Orman, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal’a günün anısına bir plaket takdim etti ve dostça bir mücadele olması temennisinde bulundu.
HABERLER
29.10.2018
GÜNCEL HABERLER
Çaykur Rizespor Yönetimine Dostluk Yemeği
Diğer Haberler
- Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı Kabri Başında Anacağız 10.08.2026 18.36.00
- Nazmi Bilge’yi Kabri Başında Andık 08.08.2026 11.56.00
- Nazmi Bilge’yi Kabri Başında Anacağız 05.08.2026 11.49.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz Danimarka’da Dostluk Yemeğine Katıldı 30.07.2026 15.18.00
- Şan Ökten’i Kabri Başında Andık 24.07.2026 12.28.00

