HABERLER

19.09.2018

ESPOR

Beşiktaş Esports Kadın CS:GO Takımı BLAST Pro Series İstanbul’a Katılıyor

Beşiktaş Esports Kadın CS:GO Takımı, 29 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek olan Blast Pro Series’e katılacak. Dünyanın en başarılı 6 CS:GO takımının 250 bin dolarlık ödül havuzu ve ikonik kupa için mücadele edeceği Türkiye’de gerçekleşecek en büyük global espor organizasyonunda Beşiktaş Kadın CS:GO takımı gösteri maçında sahne alacak.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek BLAST Pro Series İstanbul’un 29 Eylül’deki final müsabakasına sayılı günler kala hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın en iyi 6 CS:GO takımının buluşacağı etkinliğin büyük sürprizi ise Beşiktaş Kadın CS:GO takımı olacak. Beşiktaş’ın Esporcu Kadınları turnuvada yapacakları bir gösteri maçı ile heyecana ve eğlenceye ortak olacak.

Sadece Türkiye’de 6 milyon 400 bin aktif oyuncusu bulunan CS:GO’nun Türkiye’deki ilk uluslararası turnuvası olan BLAST Pro Series İstanbul’un şampiyonu 29 Eylül Cumartesi günü yapılacak final maçı ile belli oluyor. Dünyanın en iyi CS:GO takımları arasında yer alan Space Soldiers, Astralis, Made in Brazil, Ninjas in Pycamas, Virtus Pro ve Cloud 9 takımlarının  kapalı alanda ve ekran karşısında ışık şovları eşliğindeki mücadelesi izleyenlere eşsiz bir deneyim imkanı sunuyor. Bu heyecana ortak olmak için biletlere www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca süpriz hediyeler için Beşikaş Esports sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.