HABERLER

16.08.2018

ESPOR

Beşiktaş Espor League of Legends Takımımız Finalde

Yükselme Ligi 2018 Yaz Mevsimi’nde mücadele eden League of Legends takımımız, yarı finalde Oyun Hizmetleri’ni 3-1 ile geçerek adını finale yazdırdı.

Normal sezon aşamasını etkileyici bir performans ortaya koyarak ilk sırada tamamlayan League of Legends takımımız, Oyun Hizmetleri ile eşleşmişti. Beş maçlık seride rakibine şans tanımayan siyah-beyazlılarımız, 3-1’lik skorla adını finale yazdırmayı başardı.

Serinin ilk maçında ormancımızın oynadığı beş şampiyonu yasaklayıp üç tanesine de kendi seçimlerinde yer veren OHM, diğer oyuncularımızın istediği seçimleri yapmasının önünü açınca 35 dakika sonunda Vadi’den mağlup ayrılan taraf oldu. Seride öne geçen takımımız, ikinci maçta altın farkını 10 binlere kadar çıkararak galip geldi ve durum 2-0 oldu.

Finale yükselebilmek için önünde bir galibiyet daha olan League of Legends takımımız, üçüncü maçtan yenik ayrılsa da toparlanmayı bildi. Rakibinin sürpriz yapmasına izin vermeyen siyah-beyazlılarımız, ormancımızın Baron’u çalması ve ardından yıldız nişancımız HolyPhoenix’in üçte üç yapmasıyla seriye noktayı koydu.

Takımımız, 28 Ağustos Salı günü saat 17:00’de Pars Espor ile final mücadelesi verecek. Beş maçlık final serisi, LoL Espor resmi YouTube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak.