HABERLER

11.06.2018

SPOR OKULLARI

Beşiktaş JK Spor Okulları 2018 Yaz Kampı Başladı

Spor Okullarımızın 2018 Yaz Kampı Oyuncu Tarama ve Futbol Şenliği, yurt içi ve yurt dışı futbol okullarımızdan 600’e yakın öğrencimizin katılımıyla Antalya’da başladı.

14 Haziran Perşembe gününe kadar sürecek kamp, öğrencilerimizin öğle saatlerinde konaklayacağı otele ulaşmasıyla başladı. Kampın ilk saatlerini öğle yemeği ve havuz aktiviteleriyle geçiren öğrencilerimiz, daha sonra günün yorgunluğunu atmak için dinlenmeye geçti.

Öğrencilerimizin mensubu olduğu spor okullarımızın birim sorumluları ile kamp toplantısı yapılarak program ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Toplantıya U-17 takımı antrenörü Ozan Köprülü de katılarak kamp ile ilgili bilgiler aldı ve birim sorumlularımız ile sohbet etti.

Spor okulu öğrencilerimiz yaz kampında; BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, BJK Spor Okulları İdari sorumlusu Gökhan Ataş, Spor Psikoloğu ve Organizasyon Sorumlusu Yeliz İçen, Denetim Sorumlusu Serdar Uygun ve Fulya Teknik Sorumlusu Tayfun Uzunkaya tarafından hazırlanan programlar doğrultusunda hem yeteneklerini sergileme şansı bulup hem de eğlenecekler.

Futbol akademi antrenörlerimiz; Ozan Köprülü, Ekrem Köse ve Cem Özden kamp boyunca öğrencilerimizin turnuva maçlarında sergileyecekleri performansı takip edecekler.

4 gece 5 gün sürecek kampta öğrencilerimizin daha iyi ve motiveli bir şekilde eğitim almaları için spor okulu antrenörlerimize psikoloji eğitimi verilecek.