HABERLER

28.02.2018

ESPOR

Beşiktaş eSports Takımımız Zirvedeki Yerini Koruyor

Yükselme Ligi 2018 Kış Mevsimi dördüncü haftasında Team Cappadocia ile iki maça çıkan Beşiktaş eSports Takımımız, ligin zirvesindeki yerini korumayı başardı.

Dördüncü haftanın açılış maçında ligde orta sıralarda yer alan Team Cappadocia karşısına çıkan Siyah - beyazlılarımız, alt koridorda Braum ve Lucian seçimlerine yöneldi. Koreli yıldız orta koridor Naehyun ise geçtiğimiz hafta harika bir performans ortaya koyduğu Aurelion Sol’ü tercih etti. Maça şanssız skorlar vererek başlayan ekibimiz ilk mücadeleden yenik ayrıldı.

İkinci maçta ise bambaşka bir Beşiktaş eSports vardı. Üst koridorda ilk maç olduğu gibi Gangplank seçen takımımız, aşağıda da Xayah ve Janna tercih etti. Orta koridor Naehyun ise bu kez en iyi şampiyonlarından olan Azir seçimine yöneldi. Mücadele Crystal’ın orta koridorda aldığı ilk kan skoru ile başladı.

İki takımın da temkinli başladığı maçta doğru kararlar alarak üstünlüğü ele geçiren Beşiktaşımız, rakip üste baskısını giderek arttırdı. Objektif kontrollerine sahip olan ekip, aldığı skorlarla da aradaki farkı git gide daha üst seviyeye çıkardı. 37. dakikada orta koridorda çıkan savaşı Naehyun’un Dörtte Dört’üyle kazanan Beşiktaş eSports Takımımız, aldığı galibiyetle zirvedeki yerini korumayı başardı.

Beşiktaşımız 6 Mart Salı günü saat 21.00 ve 22.00’de Macro Maniacs karşısına çıkacak. Maçlar LoLespor’un Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.