5 Ocak 2018’de satışa çıkan ve sınırlı stok üretilen Beşiktaş X Les Benjamins özel koleksiyonumuza yoğun ilgi gösteren taraftarımıza teşekkürler!
Uluslararası başarılara imza atan Kulübümüz ve İstanbul merkezli sokak giyimi markası Les Benjamins, Beşiktaş JK logosunu Les Benjamins’in Sonbahar Kış 2017/18 koleksiyonundan Moğol esintili desenlerle buluşturan tasarımlar için bir araya geliyor. Hazırlanan kapsül koleksiyon, bir spor kulübü ile bir sokak giyimi markası arasında bir ilk olma niteliği taşıyor. Futbol, kültür ve sokak giyimiyle buluşuyor.
BJK x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, kulübün arşivlerinden ilham alan bir logoyu kullanarak Beşiktaş’ın tarihi mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Siyah, beyaz ve bordonun blok renkler olarak kullanıldığı tasarımların kumaşları kotondan kadifeye kadar geniş bir yelpazeden seçildi. Koleksiyonda kullanılan özel jakar için ilham kaynağı, Les Benjamins’in Sonbahar-Kış 2017/18 Moğol koleksiyonu oldu. Beşiktaş’ın tarihi mirası, kültür ve sokak giyimi bu detayların tümüne yansıtıldı.
Beşiktaş X Les Benjamins özel koleksiyonunu incelemek ve satın almak için TIKLAYIN
HABERLER
26.01.2018
GÜNCEL HABERLER
Futboldan İlham Alan Bir İşbirliğinin Kültürle Buluşması Beşiktaş X Les Benjamins
Diğer Haberler
- İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, İzmir Kartal Yuvası Açılışına Katıldı 08.07.2026 16.25.00
- Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı 04.07.2026 15.24.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Beşiktaş JK – Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Spor Okulları Projesi’nin Birinci Yıl Toplantısına Katıldı 02.07.2026 17.08.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Amatör Şubelerimizin Genel ve İdare Menajerleriyle Buluştu 02.07.2026 15.39.00
- Tan Taşçı’dan “İyiliğe Kanat Aç, Eğitime Güç Kat” Kampanyasına Destek 27.06.2026 21.53.00

