Divan Kurulu eski başkanlarımızdan merhum Yılmaz Soysal için Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketboldan Sorumlu Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, kurullarımızın başkan ve üyeleri ile Soysal’ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Başkanımız Fikret Orman, cenaze töreninde BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Yılmaz Soysal, İstanbul beyefendisiydi. Değerli bir ağabeyimizdi. Allah rahmet eylesin. Son zamanlarda çok değerli büyüklerimizin acısını yaşadık. Kaybettiğimiz büyüklerimize, son zamanlarında Beşiktaş’ın başarılarını göstermekle teselli buluyoruz” diye konuştu.
Yılmaz Soysal’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Merhum Yılmaz Soysal’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Camiamıza başsağlığı dileriz.
HABERLER
24.01.2018
GÜNCEL HABERLER
Yılmaz Soysal Son Yolculuğuna Uğurlandı
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Almanya’da Dostluk Yemeğine Katıldı 15.10.2026 14.47.00
- Hoffenheim Maçını Deplasman Tribününden İzleyecek Taraftarlarımıza Önemli Duyuru 15.10.2026 13.07.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Almanya’daki Beşiktaşlılarla Buluştu 14.10.2026 23.19.00
- Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Yasir Yılmaz’dan Kulübümüze Ziyaret 13.10.2026 18.43.00
- Özel Konuklarımız Tüpraş Stadyumu’nda Ağırlandı 11.10.2026 22.16.00

