BJK-KABATAŞ VAKFI, çevrenin korunması ve ağaçlandırma amacıyla, Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi’nde Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Vakıf Mütevelli Üyesi Cihat Kumuşoğlu’nun katılımıyla, Sarıyer Belediyesi ile ortaklaşa bir ağaçlandırma projesi gerçekleştirdi.
Cihat Kumuşoğlu ile BJK KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Park Bahçeler Müdürü Gülcan Balcı, Peyzaj Mimar Hatice Büyükkök, Vakıf Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu, Vakıf Koordinatörü Ekrem Candar, Kabataş Erkek Lisesi Öğrencileri ve Mezunlar Derneği Üyeleri çevrenin korunması amacıyla gerçekleştirilen projede ağaç diktiler. Proje kapsamında taraftarlarımız da ağaç dikerek çevreye olan duyarlılıklarını sergilediler.
Tüm çiçeklendirmeyi sağlayan bağışçımız Güney Çiçekçilik adına Ensar Güney ve Divan Kurulu Üyemiz Mustafa Kaya'ya teşekkürlerimizi sunarız.
HABERLER
17.01.2018
GÜNCEL HABERLER
BJK-KABATAŞ VAKFI’nın Ağaç Dikme Etkinliği Yapıldı
Diğer Haberler
- İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, İzmir Kartal Yuvası Açılışına Katıldı 08.07.2026 16.25.00
- Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı 04.07.2026 15.24.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Beşiktaş JK – Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Spor Okulları Projesi’nin Birinci Yıl Toplantısına Katıldı 02.07.2026 17.08.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Amatör Şubelerimizin Genel ve İdare Menajerleriyle Buluştu 02.07.2026 15.39.00
- Tan Taşçı’dan “İyiliğe Kanat Aç, Eğitime Güç Kat” Kampanyasına Destek 27.06.2026 21.53.00

