HABERLER

Alvaro Negredo: ‘Matador lakabı hoşuma gidiyor’

Yavru Kartallar Kübra Nuray, Emin Nuray, Zeynep Yavuz, Ahmet Yavuz; BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gol üstadı Alvaro Negredo abileriyle eğlenceli bir buluşma yaptı. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Türk insanı futbola aşkla bağlı, bir tutkuyla bağlı. Biz de ailemizle birlikte sokağa çıktığımızda insanlar bizimle fotoğraf çekilmek istiyor. Ailemizden o anda ayrılıp onları tek başına bırakmak durumda kalıyoruz ama aynı zamanda tanınmak güzel de bir şey, insanların ilgisi hoş bir şey.”

“Gelir gelmez Matador kıyafetiyle fotoğraflarım çekilmeye başlandı. Esprili bir lakap oldu, öyle de kaldı. Hoşuma gidiyor.”

“Beşiktaş taraftarına bizi iyi günde de, kötü günde de destekledikleri için teşekkür ediyorum. Desteklerini karşılıksız çıkarmamak ve onları mutlu edebilmek için elimizden geleni yapacağız.”

“Çok farklı statlarda oynuyoruz tabii ki. Vodafone Park’ta da ambiyans gerçekten heyecanlandırıcı. O an takımınız için çalışmanız lazım, işinizi ortaya koymanız lazım. Bir taraftan da bir sürü ses ve gürültü ve harika taraftarımız bizleri heyecanlandırıyor.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında...
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde