HABERLER

12.08.2017

FUTBOL

Gary Medel İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Yapıldı

Vodafone Park’ta yeni transferimiz Gary Medel için yapılan imza törenine, Başkanımız Fikret Orman ile basın mensupları katıldı.

Medel’in huzurlu bir ailenin parçası olmayı seçtiğini ifade eden Başkanımız Fikret Orman, imza töreninde şunları söyledi:

“Bizim için mutlu bir gün. Hayırlı olsun. Camiamızla gurur duyuyorum. Aldığımız oyunculara başka takımlardan teklifler vardı ama oyuncular huzurlu bir ailenin parçası olmayı seçtiler. Takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Medel de bize gelmeyi çok istedi. Transferde payı olan Medel ve eşine hayırlı olsun diyorum. Transfer komitemiz yine iyi çalışmalar yaptı. Büyük taraftarımızla bu hafta buluşacaktık ama kısmet Kasımpaşa maçında olacak herhalde. Transferin sonuna yaklaştık bizim açımızdan. İyi bir transfer dönemi geçirdik. Medel’in taraftarlarımızla iyi ilişkiler içinde olacağını düşünüyorum. Sezon başında üç transfer yapacağız dedik. Beş tane transfer yaptık. Çok geniş kadromuz var. Oynayamayacak oyuncuların satışını yapacağız. İki tane 11 çıkartabilecek kadroya sahibiz.”

Yeni transferimiz Gary Medel, imza töreninde şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Taraftarlara destekleri için teşekkür ederim. Benim için çok büyük bir transfer. Beşiktaş iki kez üst üste şampiyon oldu. Bu başarıları devam ettirmek için buradayım. İlk 11’de olunca kendimi iyi hissediyorum. 12 numaralı formayı giyeceğim.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli