Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından bu sene sekizincisi düzenlenen geleneksel kan bağışı kampanyasında 113 ünite kan bağışı toplandı.
Ereğli'de sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyasının sekizincisini amfi tiyatroda gerçekleştirdi. Pazar günü saat 14.00’de başlayan kan bağışı kampanyası gece yarısına kadar devam etti. Öğlen saatlerinden itibaren kan bağışı için amfi tiyatroya gelen Beşiktaşlılar ve bölge halkı, akşam da hem kan bağışında bulunup hem de Beşiktaşımız ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçını seyrettiler.
Kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak açıklamada bulunan Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, havanın çok sıcak ve günlerden de Pazar olmasına rağmen kan bağışı kampanyasına ilginin yüksek olduğunu söyledi. Adik konuşmasında “Hava çok sıcak olmasına rağmen kan bağışı kampanyası güzel gidiyor. Bu sene sekizincisini yapıyoruz. Arkadaşlarımız ve kan veren halkımızla birlikte Beşiktaş Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçını da seyrediyoruz. Kan bağışı kampanyasında sayı olarak yüzü geçtik. Hava çok sıcak. Bir de Pazar günü olmasına rağmen sayı iyi. Biz elimizden geldiği kadar Kızılay'a yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
HABERLER
08.08.2017
DERNEKLER
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nden Anlamlı Etkinlik
Diğer Haberler
- İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu 04.07.2026 21.48.00
- Hava Kartalları Derneği Üyeleri Buluştu 28.06.2026 18.11.00
- Gemlikli Beşiktaşlılar Kahvaltıda Buluştu 28.06.2026 15.20.00
- Hendek Beşiktaşlılar Derneği’nden Kulübümüze Ziyaret 26.06.2026 18.00.00
- Denizli Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu 22.06.2026 16.34.00

