HABERLER

24.07.2017

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın Hazırlık Programı

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın 2017-2018 sezonu öncesi hazırlık programı belli oldu.

Yeni sezon öncesi Earl Clark, Dj Strawberry, Erkan Veyseloğlu, Kenan Sipahi ve Sertaç Şanlı ile sözleşme yenileyen, Jon Diebler, Ryan Boatright, Maxim Mutaf ve Samet Geyik'i kadrosuna katan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, 2017-2018 sezonunu 14 Ağustos Pazartesi günü yapacağı antrenmanla açacak.

3 Eylül'e kadar hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek olan siyah-beyazlılarımız, 4 Eylül'de kamp çalışmalarının ilk bölümü için Slovenya'ya gidecek. 13 Eylül'e kadar hazırlıklarını Slovenya'da sürdürek olan takımımız, bu süre içinde 3 hazırlık maçı yapacak.

13 Eylül'de Slovenya kampını sonlandırarak Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geçecek olan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, burada Partizan ve Mega Leks ile hazırlık maçı yaptıktan sonra 17 Eylül'de İstanbul'a dönecek.

Takımımız 20-24 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Gloria Cup'a katılacak. Daha sonra İstanbul'a dönecek olan ekibimiz, son olarak 28-30 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan TUBAD Basketbol Turnuvası'nda mücadele edecek.


Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı