HABERLER

05.07.2017

GÜNCEL HABERLER

Yeni Transferimiz Pepe İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Düzenlendi

Başkanımız Fikret Orman ile yeni transferimiz Pepe’nin basın mensuplarının karşısına geçtiği imza törenine; Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ve BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Çok mutlu bir gün bizim için. İşimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Taraftarlarımızın istediği bir oyuncuydu Pepe. Beğendiğimiz çok önemli bir kariyeri ve kişiliği olan bir oyuncuyu aldık. Biz Pepe transferini uzun zamandır istiyorduk onun kazanma özelliğini ve bize katacaklarını bilerek transfer ettik. Takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz için aldık. Umut Güner ve Şaffak Mahmutyazıcıoğlu’nun çok çalışması oldu bu transferde. Hoş geldin Pepe. Burada mutlu günler yaşayacağız. Beşiktaş çok güzel ve asil bir kulüptür. Hep beraber iyi günler yaşayacağız. Defans bölgesinde lider bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Marcelo ve Tosic önemli işler yaptılar. Rakip oyuncularla ilgili konuşmak istemiyorum. Biz geleceğe yatırım yapan bir kulübüz. Çok fazla transfer ihtiyacımız yok. Pepe bilinen bir oyuncu. Biz de dünyanın sayılı kulüplerinden biriyiz. Biz transferi dünya duysun diye yapmıyoruz. Başarılı bir oyuncuyu takıma kazandırdık. Bu transferi 400 milyondan fazla insan takip etmiş.”

Beşiktaşımıza transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Pepe, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Büyük mutluluk içindeyim. Yöneticiler gelebilmem için çok uğraştılar. Aileme çok büyük ilgi gösterildi. Ailenin bir parçası olarak görüyorum kendimi. Taraftarların bana attığı mesajlar karar vermemi kolaylaştırdı. Bir an önce formayı giyerek taraftarın ilgisini cevaplamak istiyorum. Formayı giymek için heyecanlanıyorum. Hedefim kupalar kazanmaya devam etmek. İşimi seviyorum. Saha içinde her şeyimi vermeyi seviyorum. Tüm benliğimle oynuyorum. Son beş yılda gelişen bir Beşiktaş var. Ben de kendi izlerimi bırakmak istiyorum. Quaresma ile uzun zamandır arkadaşız. Ronaldo ile de arkadaşlığımız var. Kendimi güçlü hissediyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Real Madrid’de on mükemmel sene geçirdim. Beşiktaş ile tüm hedeflerde şampiyonluğa ulaşmak istiyorum. Büyük maçları severim. Büyük maçlarda yeterince hırslı olacağıma inanıyorum. Şenol Güneş çok iyi ve başarılı bir insan. Kupalar kazanmak için buradayım. Buna inanmasam burada olmazdım.”

Konuşmaların ardından Portekizli oyuncu Pepe, kendisini iki sezonluğuna siyah-beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Haber: Selçuk Genç