HABERLER

01.12.2016

GÜNCEL HABERLER

Sessiz Tezahürat Projemiz İlk Ödülünü Aldı

Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu Onur Ödülleri töreninde Beşiktaşımız, 'Sessiz Tezahürat' projesi ile onur ödülüne layık bulundu.

Maltepe Belediyesi'nin desteğiyle Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde 'Dünya Engelliler Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül törenine; Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu Üyemiz Hakan Özköse ile Pazarlamadan ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu katıldı.

Beşiktaşımızın ödülünü Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu Başkanı Ercüment Tanrıverdi birlikte sundu.

Ödül töreni sonrasında BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Hakan Özköse, şunları söyledi:

‘’Bizim için çok kıymetli bir ödül. Bugün burada arkadaşlarımızında çektiği sıkıntıları ve dertleri yaşadık, gördük. Biz bunların tabii hayatın içinde çok farkına varamıyoruz. Bugün farkındalığına vardık. Onun için federasyondaki arkadaşımıza ve belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz. Bizim için çok özel bir gündü. Ödülümüz de çok özel. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri. Bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer alacaktır. Hep öncü olacaktır.’
 
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli