Vodafone Arena Moda Merkezi’nde gerçekleştirilen defileye; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Kartal Yuvası lisansiyerleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Defilede; Candaş Tolga Işık (İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...), futbolcularımız; Cenk Tosun, Necip Uysal, Gökhan İnler, Atınç Nukan, Eslem Öztürk, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın oyuncusu Uğur Toprak ile futbol takımımızın emektar malzemecisi Süreyya Soner ve BJK TV Spikeri Melike Saied de mankenlik yaptı.
Beşiktaşlı ünlüler; Hakan Altun, Celil Nalçakan, Zafer Algöz, Esra Erol, Hatice Aslan, Erdoğan Aktaş, İsmail Küçükkaya ve Murat Boz, Kartal Yuvası’nın yeni ürünleriyle podyumda yürüdüler.
Kartal Yuvası 2017 Yaz Defilesi, tüm mankenlerin Efendi Beşiktaş tişörtleri ve Beşiktaş bayraklarıyla podyumda yürümesiyle sona erdi.
HABERLER
06.11.2016
GÜNCEL HABERLER
Kartal Yuvası 2017 Yaz Defilesi Yapıldı
Diğer Haberler
- Şükrü Gülesin’i Kabri Başında Anacağız 09.07.2026 15.58.00
- İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, İzmir Kartal Yuvası Açılışına Katıldı 08.07.2026 16.25.00
- Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı 04.07.2026 15.24.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Beşiktaş JK – Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Spor Okulları Projesi’nin Birinci Yıl Toplantısına Katıldı 02.07.2026 17.08.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Amatör Şubelerimizin Genel ve İdare Menajerleriyle Buluştu 02.07.2026 15.39.00

