HABERLER

02.09.2016

FUTBOL

K.Karabükspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında K.Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Ahmet Nur Çebi (II.Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu) nin de izlediği ve basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin, bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup ve milli takımlarda olan Cenk Tosun, Olcay Şahan, Aras Özbiliz, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Dusko Tosic katılmadı.

Gökhan Gönül takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması ve 5’e 2 çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı uygulamalar sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaşımız, çalışmalarına yarın saat 19.00’da Vodafone Arena’da Gaziantepspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile devam edecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu