HABERLER

23.08.2016

FUTBOL

Anderson Talisca: ‘Övgülere layık olmaya çalışacağım’

Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin transfer görüşmelerine başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Anderson Talisca, BJK TV canlı yayınına katıldı.

Beşiktaş Medya Direktörü ve BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen ile Sevde Eğribacak’ın sunduğu Gündem Özel programına katılan Anderson Talisca, giydiği Beşiktaş formasıyla açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena ve BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde harika bir gün geçirdiğini ifade eden Anderson Talisca, şunları söyledi:

“Beşiktaş taraftarının havalimanındaki karşılaması harikaydı. Unutulmaz anlardı. Sağlık kontrolünden çıktım. Stadı gezdim. Vodafone Arena tek kelimeyle mükemmel. Tesisleri gezdim. Çok iyi karşılandım. Futbolcular çok ilgi gösterdi. Şenol Güneş ile konuşma imkanım oldu. Harika bir gün geçirdim. Takım oyuncusuyum. Takımın bir parçası olduğunuzu hissederseniz ve kaliteliyseniz bunu oyuna yansıtırsınız. Birey olarak ve sosyal olarak kendimi geliştirmek istiyorum. Gol atmayı, asist yapmayı seviyorum. Her geçen gün üstüne koyarak daha iyi futbolcu ve insan olacağım. İstanbul, çok güzel ve dikkat çekici bir şehir. Alanyaspor maçını izledim. Stadı ve taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu. Gerçekten çok etkileyici.UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminden kim gelirse gelsin biz hazırız. On numara pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum. İdolüm Rivaldo, oyun stilim de onunkine benziyor. Taraftardan gelen destek mesajları beni çok mutlu etti. Taraftarlara layık olmaya çalışacağım. Beşiktaş, Avrupa’da beklenenin üstüne çıkabilir. Ayaklarımız yere basarak devam edersek Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi bir hayal değil.”