Erkek Voleybol Takımımızın oyuncuları; Fatih Cihan, Görkem Yazgan, Çağlar Aksoylu, Erhan Dünge, Mithat Uykan ve Oğuzhan Altıntaş Fulya’da bulunan Acıbadem Sports ‘ta sağlık kontrolünden geçti
Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
Daha sonra oyuncularımıza, Acıbadem Sports ekibi tarafından Monilabb sistemi ile “Yaralanma Risk Analizi” yapıldı. Bu sistem ile her oyuncunun bölgesel yaralanmaya yatkınlık riskleri belirlendi. Voleybolcuların, yüklenmenin en fazla olduğu sezon öncesi kampında sakatlanma riskini azaltmak için, takımımızın sağlık ve kondisyoner ekibi ile birlikte koruyucu hekimlik ve egzersiz uygulamaları planlandı.
HABERLER
11.08.2016
VOLEYBOL
Erkek Voleybol Takımımızın Oyuncuları Sağlık Kontrolünden Geçti
Diğer Haberler
- Beşiktaş Voleybol Takımımızın Axa Sigorta Kupa Voleybol 2. Grup Maç Programı Belli Oldu 21.09.2026 14.04.00
- Kadın Voleybol Takımımızın Sporcuları Sağlık Kontrolünden Geçti 14.09.2026 16.35.00
- Kadın Voleybol Takımımızın Sporcusu Merve Atlıer Sağlık Kontrolünden Geçti 09.09.2026 15.38.00
- Kadın Voleybol Takımımızın Sporcularının Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor 08.09.2026 11.18.00
- Kadın Voleybol Takımımızın Sporcularının Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor 20.08.2026 14.55.00

