Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlenen yaz kampının son gününde BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, dostluk turnuvası maçlarını izledi ve antrenörlerimizden bilgiler aldı.
Almanya Futbol Okulu, Azerbaycan Bakü Futbol Okulu, Kırgızistan Futbol Okulu, Londra Futbol Okulu, İstanbul içi ve İstanbul dışından Yaz Kampı Dostluk Turnuvası’nda mücadele eden yaklaşık 400 öğrenciye; BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş ve antrenörlerimiz tarafından kupa, plaket ve madalyaları verildi.
BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, internet sitemize yaptığı açıklama şunları söyledi:
“Bizler bu etkinliklerle Beşiktaş ailesinin güzelliklerini paylaşmak istiyoruz. Velilerimizin burada olmasına bize büyük moral verdi ve renk kattı. Bütün sorumlu arkadaşlarımızın özverili çalıştığını gördüm. Arkadaşlarımızın özverili çalışmalarını büyük bir gururla izledim. Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin’in selamlarını bir kez daha sizlere getirmekle gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu kampta Beşiktaş ailesini güzelliğini yaşadık. Burada Beşiktaş kazandı. Yurt dışından, yurt içinden gelen tüm arkadaşların buradaki özverili çalışmalarını biliyorduk ama ben de gelince tanık oldum. Bu kamplar, turnuvalar devam edecek. Yetenekli oyuncularımız değerlendiriliyor. Çocuklarımızın gelişimlerini takip edeceğiz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
HABERLER
24.06.2016
SPOR OKULLARI
BJK Futbol Okulları Yaz Kampı Sona Erdi
Diğer Haberler
- Beşiktaş JK Futbol Okulları Geleneksel Bölgesel Turnuvaları Yapıldı 13.06.2026 09.59.00
- Beşiktaş JK Futbol Okulları Geleneksel Kampı Antalya’da Yapıldı 18.03.2026 19.35.00
- Beşiktaş JK Futbol Okulları Mart Dönemi Kampı Antalya’da Başladı 16.03.2026 14.41.00
- Taekwondo Merkez Spor Okulumuz Çalışmalarına Başlıyor 18.02.2026 13.07.00
- Beşiktaş JK Bölgesel Futbol Okulları Turnuvaları Samsun, Adana ve Antalya’da Düzenlendi 28.01.2026 15.00.00

