HABERLER

09.04.2016

FUTBOL

Futbol Takımımız, Vodafone Arena’da İlk Antrenmanını Yaptı

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor ile pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Vodafone Arena’da yapılan ve basına kapalı olan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Antrenmanı; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ ile Futbol Takımımızın eski teknik direktörlerinden Bernd Schuster izledi.
 
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, kanat ve şut çalışması yapıldı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi..
 
Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kampa girecek.

Basın Fotoğrafları İçin TIKLAYIN 
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu