HABERLER

Pendik Bld. Anadolu Yakası:47 Beşiktaş RMK Marine:86

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Pendik Bld. Anadolu Yakası’nı 86-47 mağlup etti.

Polis Haftası(4-10 Nisan) sebebiyle iki takım da sahaya pekler ve pankart ile sahaya çıktı. Karşılaşma öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
Pendik Kurtköy Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Özgür Gürbulak, Kaan Dalay, Deniz Acar, Cafer Yumuk ve Cem Gezinci ilk beşiyle başladı.
 
Pendik Bld. Anadolu Yakası karşısında ilk sayımızı Özgür kaydetti. Mücadeleye etkili başlayan takımımız, pota altında rakibine sayı şansı vermedi. Hücumda bulduğu pozisyonlar iyi değerlendiren ekibimiz, birinci teknik molayı 26-11 önde tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci periyota disiplinli başladı. Pota altındaki etkili savunmasını sürdüren takımımız, rakibinin farkı eritmesini önledi. Ekibimiz, ilk yarının son 3 dakikasına 38-17 önde girdi. Bülent ve Aytaç ile hücumda sayılar üreten siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 14-9, ilk yarıyı 40-20 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya Deniz Acar, Cafer Yumuk, Suphiye Dağ, Gürkan Taş ve Muhammed Furkan Uçaş beşiyle başladı.
 
İkinci yarıda ilk sayımız Deniz Acar’dan geldi. Hızlı hücumlarla rakip potada sayılar bulan ekibimiz, farkı korudu. Deniz ile oyun kuran takımımız, Gürkan ile sayılar üretmeye devam etti. Siyah-beyazlılarımız, üçüncü teknik molayı 18-14 önde tamamladı (58-34).
 
Ekibimiz, son periyota disiplinli başladı. Mücadelede son 5 dakikaya girilirken ekibimiz, farkı korumasını bildi. Kaan ile orta bölümden oyun kuran takımımız, pota altında bulduğu sayılarla skoru 72-38’e getirdi. Baştan sona üstün bir performans sergileyen ekibimiz, dördüncü periyotu 28-13, önde tamamlarken mücadeleden 86-47 galip ayrıldı.
 
Basın Fotoğrafları İçin Tıklayınız