HABERLER

Mustafa Alabora: ‘Vodafone Arena muhteşem’

Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Alabora, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısına çok özel bir röportaj verdi.

Hayatı yudumlayarak içen güzel insan Mustafa Alabora, ellinci sanat yılını kutluyor. Beşiktaş Dergisi’nin kendisiyle yaptığı söyleşiden bazı bölümler:

“Babam Beşiktaş’ın formasını giymiş meşhur futbolcu Tahtabacak İsmet ile, Süleyman Seba gibi efsanelerle yakın arkadaştı. Hep onların arasındaydık. Beşiktaşlı Nazmi, Baba Recep, İsmet Yamanoğlu gibi büyük futbolcular bu yüzden benim için birer ilah gibidirler. İnönü Stadı tabii eski zamanki ismiyle Mithatpaşa Stadı’nda babamla şeref tribününde maçlar izlerdik, hey gidi!”

“Hem Mithatpaşa hem de İnönü Stadı isimlerinde Beşiktaş’ın maçlarını izleme şerefine nail oldum. Babam götürürdü beni bazen maçlara. Vodafone Arena haliyle de ilk maçı izleyeyim, bana yeter.”

“Beşiktaş’taki o ‘kolej takımı’ hali bence bizim takımın farkını ortaya koyuyor. Diğer takımlar kendileriyle çok böbürlenir, gururlanır ama hiçbir taraftar grubu, Beşiktaş’ın taraftarı kadar kendi takımını derinlemesine sevemez. Buna rağmen Beşiktaşlılar’daki tevazu etkileyicidir. Semt takımı Beşiktaş, halka daha yakın, daha mütevazı bir duruş sergiliyor bana göre.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Nisan sayısında...
 
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903 

Basın Fotoğrafları İçin TIKLAYIN