HABERLER

29.03.2016

FUTBOL

Beşiktaş:6 Beylerbeyi:0 (Hazırlık Maçı)

Beşiktaşımız, STSL'nin 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Beylerbeyi ile oynadığı hazırlık maçıyla devam etti.

As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay'ın da izlediği ve BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maç basına açık yapıldı. Beşiktaşımız maçı 6-0 kazandı.
 
Siyah-beyazlılarımız maça; Günay Güvenç, (Hüseyin Yılmaz dk. 70) Serdar Kurtuluş, Andreas Beck, (Kaan Baysal dk. 41) Alexis Delgado, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Necip Uysa,(Sezer Yıldırım dk. 41) Jose Sosa, (Hamza Küçükköylü dk. 41) Mustafa Pektemek ve Sedat Şahintürk, (Yusuf Oyit dk. 70) 11'iyle başladı.
 
40'ar dakika üzerinden iki devre oynanan hazırlık maçında ilk yarı Jose Sosa’nın 10. ve 40. dakikada attığı gollerle 2-0 üstünlüğümüzle tamamlandı. İkinci yarıda Mustafa Pektemek(dk. 42), Tolgay Arslan(dk. 45), Hamza Küçükköylü’nün(dk. 70 ve 76.) attığı gollerle maçı 6-0 kazandık.
 
Milli takımlarda olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Denys Boyko ve tedavisine devam edilen Gökhan Töre ile bireysel çalışan Tolga Zengin ve sağ baldırında darbeye bağlı kas içi kanaması olan Veli Kavlak antrenman maçına katılmadı.
 
Beşiktaşımız, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
Basın Fotoğrafları İçin Tıklayınız
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu