HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:55 RSB Thuringia Bulls:64

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu ilk maçında RSB Thuringia Bulls ile karşılaştı. Thuringia Bulls maçı 64-55 kazandı.

İspanya’nın Getafe şehrinde oynanan maça ritimli başlayan taraf siyah-beyazlılarımız oldu. Ekibimiz çeyreğin başında Cem Gezinci ile etkili oldu ve skor üretti. Beşiktaş RMK Marine ilk çeyreği 14-10 önde tamamladı.
 
2. çeyrekte oyunda denge vardı. Ekibimiz bu çeyrekte Cem Gezinci-Bülent Yılmaz ikilisi üzerinden üreterek oyunu önde götürmeye devam etti. Beşiktaş RMK Marine soyunma odasına 28-24 önde gitti.
 
3. çeyreğe tempolu giren taraf RSB Thuringia Bulls oldu. Ekibimiz 3. çeyrekte hücumda üretmekte zorlandı ve tutuk bir oyun sergiledi. Rakibimiz bu çeyrekte arka arkaya bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı. Rakibimiz yakaladığı seriyle final periyoduna 42-39 üstünlükle girdi.
 
Final periyodunda oyunu kontrol eden taraf RSB Thuringia Bulls takımı oldu. Rakibimiz son çeyrekte üstünlüğünü korumayı bildi ve aradaki sayı farkını açtı. RSB Thuringia  Bulls maçı 64-55 kazandı.
 
Ekibimizde; Cem Gezinci 16 sayı, 6 ribaund, 2 asistle, Bülent Yılmaz 13 sayı, 1 ribaund, 1 asistle, Özgür Gürbulak ise 9 sayı, 13 asist, 8 ribaundla mücadele etti.
 
Basın Fotoğrafları İçin Tıklayınız