HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:84 TSK Rehabilitasyon:37

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, GTSBSL’nin 12. haftasında TSK Rehabilatasyon’u 84-37 mağlup etti.

Genel Koordinatörümüz Levent Çifter'in izlediği karşılaşma öncesinde şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Kaan Dalay, Özgür Gürbulak, Gürkan Taş, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci ilk beşiyle başladı.

Takımımız, mücadeleye Özgür’ün sayılarıyla başladı. Pota altında başarılı savunma yapan ekibimiz, rakibinin sayı üretmesini önledi. Hücumda Kaan ve Özgür ile sayılar üreten siyah-beyazlılarımız, birinci periyodu 31-7 önde tamamladı.

İkinci periyotun başında iki takım da sayı üretmekte zorlandı. Takımımız, ilk yarının son 6,5 dakikasına 37-9 önde girdi. İkinci periyotta oyunu rölantiye alan ekibimiz, hücumda bulduğu pozisyonlardan eli boş döndü. Pota altında savunmada başarılı olan takımımız, ikinci periyodu 17-11, İlk yarıyı 48-18 önde tamamladı.

Ekibimiz, ikinci yarıya Kaan Dalay, Özgür Gürbulak, Gürkan Taş, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci beşiyle başladı.

Bülent ve Özgür ile sayılar üretmeye devam eden ekibimiz, farkı 23 sayıya çıkardı. Takımımız, periyodun bitimine 5,5 dakika kala skoru 56-23’e getirdi. Özgür ile oyun kuran siyah-beyazlılarımız, hızlı hücumlardan ürettiği sayılarla üçüncü periyodu 19-8 önde tamamladı. (67-26)

Takımımız, son periyotta farkı 39 sayıya çıkardı. Deniz, 2 faul atışının birinden yararlanamadı. Hızlı hücumda Özgür, kendi hazırladığı pozisyonda skoru 75-32’ye getirdi. Pota altında başarılı bir savunma yapan Aytaç, rakibin pozisyonlardan eli boş dönmesini sağladı. Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız, dördüncü periyodu 17-11 önde tamamladı. Siyah-beyazlılarımız, salondan 84-37 galibiyetle ayrıldı.