HABERLER

Metin Albayrak'tan Açıklamalar

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, BJK TV'nin Ana Haber bültenine konuk oldu ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Trabzonspor maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. 
 
Metin Albayrak’ın ifadeleri şu şekilde;
 
“Rakiplerimiz oynarken bizim oynamıyor olmamız negatif olarak algılanabilir ama daha önceden planlanan çerçevede ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği saatler içerisinde kendimizi ayarlıyoruz. Dün buraya geldik. Geldiğimizde hava şartları hafif kar yağışlıydı ama dün akşam geç saatlerden itibaren kar yağışı bastırdı. Hiç durmadı bu saate kadar. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Şenol hocamız Trabzonlu biliyorsunuz. '40 seneden beri böyle bir kar görmedik' diyorlar. Uçaklar sefer yapamıyor. Öğlen saatlerinden itibaren tüm profesyonel arkadaşlarımız, TFF yetkilileri, gözlemci ve dördüncü hakem statta maç oynanabilecek düzeyde olabilir mi diye çalışmalar yaptılar. Saat 17.00’ye kadar çalışmalar devam etti. Ondan sonra ise karar gereğince maçımız ertelendi. Her şeyde hayır vardır. Pozitif düşünmek lazım. 
 
Maç planlamamız biraz sıkıştı. Biz bu çerçevede bize uygun olabilecek tarih ve zamanları kendi içimizde konuştuk ve bir planlama yaptık. TFF’ye yarın yazılı olarak başvuracağız ve tarihleri beklemeye başlayacağız.
 
Biz buraya oynamaya gelmiştik. Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Moral, motivasyon olarak da çok üst düzeydeydik. Takımımız çok istekli ve moralli. Ama maalesef hava şartları bugün buna izin vermedi.”