HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Oyuncularından Açıklamalar

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın kaptanı Kaan Dalay, Cem Gezinci ve Deniz Acar, GTSBSL'nin 8. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Engelli Yıldızlar maçına dair internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Kaan Dalay; "Zorlu bir Galatasaray maçının ardından Engelli Yıldızlar ile maçımız var.  Onlar da ligin çok zor takımlarından bir tanesi. Disiplinli oyunumuzu sürdürerek bu maçta da aynı ciddiyetle bize yakışanı yapacağız. Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz."
 
Cem Gezinci; "Zor bir deplasmanın ardından Galatasaray’a nazaran biraz daha kolay bir maç oynayacağız. Çalışmalara başladık. İnşallah Cumartesi günü Engelli Yıldızlar’ı kendi sahasında mağlup edip liderliğimizi sürdüreceğiz."
 
Deniz Acar; "Geçen haftayı en büyük rakibimiz Galatasaray’ı mağlup ederek tamamladık. Galatasaray’ı mağlup ettik ama ilerleyen dönemlerde bu galibiyetin anlamı olması için önümüzdeki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Engelli Yıldızlar da bu sene yeni bir oluşum gösteren bir kulüp ama güçlü bir kulüp. İnşallah Cumartesi günü maçtan galibiyetle ayrılarak yolumuza devam edeceğiz.’’